Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ukr_mova.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
763.9 Кб
Скачать

Ухвала про відкриття провадження у справі

м. Харків

17 липня 2009 р.

Суддя Київського районного суду м. Харкова Задорожний Ю.В., ознайомившись із матеріалами цивільної справи за адміністративним позовом Шаповала Олега Івановича до відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в Сумській обл. про оскарження дій посадових осіб,

Установив:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про оскарження дій посадових осіб. Вказуючи, що відповідачем порушуються його права, а саме ухвалено неправомірне рішення про його видворення з України на строк до п'яти років, що морально травмує його сім'ю через неможливість подальшого спілкування.

Позов відповідає вимогам ст. 105-106 КАС України, у зв'язку з чим суддя вважає за необхідне відкрити провадження у справі. Керуючись ст. 105, 106, 107, 172 КАС України,

Ухвалив:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Шаповала Олега Івановича до відділу у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в Сумській обл. про оскарження дій посадових осіб.

Призначити попереднє судове засідання на 13.07.2009 р-на 12.00 год.

Направити відповідачу копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів і запропонувати подати у строк до 13.07.2009 р. письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Копії ухвал направити сторонам у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

підпис

Ю.В. Задорожнйй

 

Постанова про порушення дисциплінарного провадження

м. Харків

05 вересня 2009 р.

Прокурор Київського р-ну м. Харкова юрист 1-го класу Корнієць О.І., розглянувши матеріали перевірки дотримання вимог валютного законодавства в діяльності TOB "Битхім",

Установив:

Прокуратура Київського р-ну м. Харкова провела перевірку щодо дотримання валютного законодавства TOB "Битхім".

Перевіркою встановлено, що між TOB "Битхім" і "Нарігпа" (Польща) укладено зовнішньоекономічний контракт № 123-2009 від 08.01.2009 р. щодо постачання липкої стрічки.

На виконання умов цього договору TOB "Битхім" здійснено на рахунок нерезидента передплату, чим порушено ст. 4 Закону України "Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті". Імпортна продукція на митну територію України не надійшла у визначений строк, у зв'язку з чим ДПІ у Київському р-ні м. Харкова нарахована пеня в розмірі 25 150 грн.

Відповідно до п. 7 ст. 8 Закону України "Про бухгалтерський облік і фінансову звітність" головний бухгалтер або особа, на яку покладено ведення бухгалтерського обліку підприємства, організовує контроль за виконанням усіх господарських операцій та відбиває їх на рахунках бухгалтерського обліку.

Таким чином, у результаті неналежного виконання своїх службових обов'язків комерційний директор TOB "Битхім" Уб О.О. порушив вимоги валютного законодавства, унаслідок чого До державного бюджету не надійшли кошти в сумі 25 150 грн.

На підставі викладеного, керуючись ст. 24 Закону Укра-1Ни "Про прокуратуру",

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]