Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
INDZ_11_12.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
120.32 Кб
Скачать

9

Міністерство фінансів україни

ЛЬВІВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ

Кафедра економіки, менеджменту та державного управління

Завдання

для індивідуальної науково-дослідної роботи

з навчальної дисципліни “Маркетинг”

для студентів, які навчаються

за галуззю знань 0305 “Економіка і підприємництво”

за напрямами підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”, 6.030509 “Облік і аудит”, 6.030502 “Економічна кібернетика”

Денна форма навчання

Львів – 2011

Маркетинг // Завдання для індивідуальної науково-дослідної роботи навчальної дисципліни. – Львів, ЛДФА: Видавництво ВТЗНВ, 2011. – 9 с.

Розробник:

Карпова Я. Ю. – к.е.н., доцент кафедри економіки, менеджменту та державного управління Львівської державної фінансової академії.

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри економіки, менеджменту та державного управління (протокол № 1 від __ серпня 2011 р.) як завдання для індивідуальної науково-дослідної роботи навчальної дисципліни “Маркетинг” підготовки спеціалістів за напрямами підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”, 6.030509 “Облік і аудит”, 6.030502 “Економічна кібернетика”.

Зав. кафедри _______________ Б. А. Карпінський

Заст. зав. кафедри з НМР _______________ Г. В. Капленко

ББК

ЛДФА, 2011

1. Індивідуальна науково-дослідна робота студента

Навчальним планом передбачено виконання кожним студентом індивідуального навчально-дослідного завдання.

Творча (евристична), наближена до наукового осмислення і узагальнення робота можлива лише як результат організації самостійного навчання з обов’язковою присутністю в ній цілей дослідження та їх досягнення за допомогою ефективних технологічних схем самоосвіти. Крім того, така робота повинна бути індивідуалізованою, з врахуванням рівня творчих можливостей студента, його навчальних здобутків, інтересів, навчальної активності тощо.

Практична реалізація такого принципу навчання пов’язана із використанням в навчальному процесі індивідуальних навчально-дослідних завдань.

Індивідуальне навчально-дослідне завдання є видом позааудиторної самостійної роботи студента навчального, навчально-дослідницького чи проектно-конструкторського характеру, яке використовується в процесі вивчення програмного матеріалу навчального курсу і завершується разом із складанням підсумкового екзамену із даної навчальної дисципліни.

Метою ІНДЗ є самостійне вивчення частини програмного матеріалу, систематизація, поглиблення, узагальнення, закріплення та практичне застосування знань студента з навчального курсу “Маркетинг” та розвиток навичок самостійної роботи.

Зміст ІНДЗ. ІНДЗ – це завершена теоретична або практична робота в межах навчальної програми курсу, яка виконується на основі знань, умінь і навичок, отриманих у процесі лекційних, семінарських занять, охоплює одну тему (декілька тем) або зміст навчального курсу в цілому.

Індивідуальні завдання виконують студенти самостійно під керівництвом викладача. Як правило, індивідуальні завдання виконуються окремо кожним студентом. Завдання можуть мати комплексний характер і тоді до їх виконання можуть залучатися кілька студентів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]