Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ФМ ТЕСТЫ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
16.07.2019
Размер:
235.01 Кб
Скачать

17. План санації не містить таку інформацію:

А. Аналіз причин фінансової кризи, оцінку фінансового стану боржника до початку санації, заходи щодо нормалізації фінансового стану боржника.

Б. Аналіз причин фінансової кризи, методи контролю за виконанням плану санації, заходи щодо нормалізації фінансового стану боржника.

В. Аналіз причин фінансової кризи, оцінку фінансового стану боржника до початку санації, інформацію про санаційний аудит.

18. До видів реструктуризації підприємства відносять:

А. Реструктуризацію виробництва, реструктуризацію активів, фінансову реструктуризацію та корпоративну реструктуризацію.

Б. Реструктуризацію реалізації, реструктуризацію активів, фінансову реструктуризацію та корпоративну реструктуризацію.

В. Реструктуризацію виробництва, реструктуризацію активів, інвестиційну реструктуризацію та корпоративну реструктуризацію.

19. Метою фінансової санації є:

А. Покриття поточних збитків та усунення причин їх виникнення; поновлення та збереження ліквідності активів і платоспроможності підприємства; скорочення всіх видів заборгованості; покращення структури капіталу та формування фондів фінансових ресурсів, необхідних для проведення санаційних заходів виробничо-технічного характеру.

Б. Забезпечення фінансових можливостей для успішної господарської діяльності, досягти прибутковості і конкурентоспроможності підприємства.

В. Пошук резервів збільшення його прибутковості, рентабельності та платоспроможності.

20. До екзогенних факторів фінансової кризи на підприємстві відносять:

А. Зменшення купівельної спроможності населення, сезонні коливання, спад кон’юнктури в економіці, значний рівень інфляції, посилення конкуренції в галузі.

Б. Зменшення купівельної спроможності населення, сезонні коливання, недоліки у виробничій сфері підприємства, дефіцит в організаційній структурі, дефіцит фінансування.

В. Спад кон’юнктури в економіці, значний рівень інфляції, посилення конкуренції в галузі, зменшення купівельної спроможності населення, брак інновацій та раціоналізаторства, дефіцит фінансування.