Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
35МаркетингМВК_КР_11МГ.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
409.6 Кб
Скачать
    1. Загальні вимоги до курсової роботи

Курсова робота – це самостійне науково – практичне дослідження, яке дає можливість оцінити якість знань студента та його вміння застосовувати ці знання на практиці. Виконуючи роботу, студент має навчитися користуватися спеціальною літературою, самостійно її аналізувати та робити узагальнення.

Курсова робота виконується державною мовою.

Склад і порядок розташування матеріалу в курсовій роботі такий: титульний лист (додаток 1); завдання на курсову роботу (додаток 2); зміст; вступ; обґрунтування актуальності досліджуваної теоретичної теми, критичний аналіз і опис проведеного дослідження (теоретична частина); практична (розрахункова) частина роботи; висновки; література; додатки. Обсяг– 35-40 сторінок печатного тексту, що має наскрізну нумерацію. Курсова робота повинна бути викладена стилістично і орфографічно грамотно, оформлена згідно методичних вказівок (п.2), надрукована на аркушах формату А4, зброшурована або поміщена у файли та скорозшивач, мати титульний лист (див. додаток 1) і бути підписаною студентом.

Курсова робота виконується відповідно до цих методичних вказівок, інакше вона не буде допущена до захисту, незалежно від її змісту.

    1. . Вибір теми курсової роботи

Перелік тем курсових робіт розробляється для кожного навчального року викладачем, який викладає лекційний курс даної навчальної дисципліни, та затверджується на засіданні кафедри. При розробці тем враховуються вимоги відповідних стандартів освіти (ОКХ, ОПП).

Кількість тем курсових робіт, як правило, не може бути меншою від кількості студентів, які повинні виконувати курсові роботи.

Без погодження з кафедрою вільний вибір теми не дозволяється. Тема курсової роботи повинна бути актуальною, мати теоретичне і прикладне значення. Під час вибору теми роботи потрібно особливо враховувати особистий інтерес студента до проблеми яка буде вивчатися.

1.4. Підбір літератури та інших матеріалів

Після того, як тему обрано, треба скласти попередній план роботи, в якому визначити орієнтовно основні питання, які будуть розкриватися в роботі. Особливе значення мають методики, результати тих чи інших досліджень: чи викладених в літературі, чи знайдених безпосередньо студентом. Це необхідно, щоб скласти реальний план роботи, зрозуміти її питання.

Навчальну та спеціальну літературу з теми курсової роботи студент добирає самостійно, використовуючи для цього алфавітний, предметний та систематизований каталоги, які є в кожній бібліотеці. Консультацію з питань добору літератури студент може отримати у керівника курсової роботи та у працівників бібліотеки.

Під час добору літератури особливу увагу слід звернути на джерела, що стосуються теми курсової роботи, періодичні видання, наукові і науково-практичні статті. При складанні бібліографії (списку літературних джерел) передусім слід звернути увагу на рік видання. Користуватися треба лише новими виданнями. Оформляти список літератури необхідно з урахуванням нормативних вимог.

Щодо фактичного матеріалу, то студент керуючись розробленим планом курсової роботи та корегуючи його у випадках, коли на підприємстві, де він збирає інформацію, немає достатнього об’єму відповідної інформації, підбирає у відділах та службах фірми, компанії, організації дані, які потрібні йому для виконання курсової роботи.