Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПООП_курс_10.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
560.13 Кб
Скачать
  1. Аналіз технічного завдання, вибір інструментального програмного забезпечення і середовища розробки прикладних програм.

  2. Алгоритмічна частина.

  3. Програмна частина.

  4. Аналіз роботи програмного забезпечення;

Кожний розділ основної частини може бути поділений згідно логіки подання матеріалу на підрозділи.

Залежно від теми та спеціальної частини завдання розділи можуть коригуватися керівником. У науково-дослідних проектах в основній частині викладається науковий зміст та отримані здобутки по темі.

Висновок. Наводяться чітко сформульовані результати роботи – складені схеми, проведені розрахунки, дослідження, розроблені програми та інтерфейсні об’єкти тощо. На відміну від анотації проекту, де в загальному вигляді описується, про що йде мова в проекті, у висновках наводяться конкретні пункти виконаної роботи та результати, що виражені лаконічно в словесній формі, числових характеристиках, таблицях і діаграмах.

Перелік посилань. Наводиться список літератури (у тому числі мережеві ресурси) в послідовності її використання в проекті. У тексті пояснювальної записки повинні бути посилання на літературні джерела відповідно до їх позиції. Список джерел виконується згідно із встановленими правилами.

Графічна частина проекту повинна відображати особливості реалізації інтелектуальної системи й бути адекватною отриманим результатам. Обсяг графічної частини складає 3-4 аркуша формату А1 і може містити такі плакати та схеми:

  • вихідні дані для розробки системи у вигляді діаграм, графіків, функціональних залежностей, динамічних моделей, таблиць вихідних даних;

  • структурну 2-3-рівневу схему (математичну модель) системи управління, що містить програмний модуль;

  • структуру програмних об’єктів (класів), з яких складається додаток, перелік функцій і даних-членів;

  • схеми алгоритму роботи програмних модулів системи або її частин;

  • графи роботи мережевих структур або взаємодії програмних модулів;

  • вигляд інтерфейсних вікон користувача;

  • графічні матеріали дослідження роботи програми на контрольних прикладах та результати відлагодження програми;

Залежно від теми проекту перелік графічного матеріалу може коригуватися керівником і консультантом. Графічна частина виконується на аркушах формату А1-А4 і вкладається в записку, або зберігається окремо.

Остаточно тема й зміст курсового проекту уточнюються з безпосереднім керівником для найкращої відповідності кінцевої мети.

Приклад можливого складу розділів і зміст:

Введення

1 Аналіз об’єкта (задачі) керування//Характеристика автоматизованого процесу...//Опис роботи вихідної системи

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]