Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інформатика.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
51.87 Кб
Скачать

3. Переваги впровадження в діяльності готелю систем автоматизації управлінської діяльності.

Впровадження сучасних інформаційних систем і технологій у готельний комплекс в систему управління вимагає значних капіталовкладень. Оцінка економічної доцільності інвестицій має на меті придбання нових технологій. Що дає можливість скорочення витрат на робочу силу, а токож підвищення якості і розширення ассортименту послуг та підвищення гнучкості процессу обслуговування.

Розглянемо переваги впровадження в роботу готель автоматизованіі інформаційні систем из управління:

-маркетенгові переваги – зниження тривалості операційного циклу, дозволяє готелю скоротити термін надання послуг і забезпечує можливість швидко реагувати на зміни попиту при цьому збільшується кількість послуг готелю і поліпшується їх якість, але весь цей процесс складно точно оцінити або прогнозувати, оскільки він залежить від дій конкурентів, які практично непередбачувані і тому їх не слід ігнорувати, оскільки за своєю природою вони є стратегічними і надзвичайно важливими для довгострокового успіху будь-якого готельного комплексу.

Інформаційна система готелю дозволяє виключити із свого ассортименту послуги, що реалізуються погано і змінити їх новими, а також отримати ефект за рахунок більш точного визнання того, які категорії гостей отримують конкретні послуги, у який час і як змінюються їхні смаки.

-скорочення витрат на робочу силу і витрати на оплату праці

-економічний ефект від надання послуг через інтернет, а це перш за все здешевлення засобів зв'язку. Реальна можливість налагодити співпрацю всіх учасників ринку готельних послуг, як єдиного офісу. Робота з глобальними системами бронювання через інтернет дозволяє готелю надавати всім учасникам ринку оперативну інформацію про ціни і кількість місць у будь-який момент часу, а також можливості відстежувати за проходженням замовлення.