Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
програма ознайомчої практики 3й.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
216.06 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, малоді та спорту України

Кіровоградський інститут комерції

Економічний факультет

Кафедра «Маркетинг»

Програма Програма проходження ознайомчої практики

для студентів ІІІ курсу спеціальності 6.030507 “Маркетинг”

Кіровоград-201___

УДК:

Амірсеідова л..М. Програма проходження ознайомчої практики для студентів ііі курсу спеціальності 6.030507 “Маркетинг”.– Кіровоград: Кіровоградський інститут комерції. – нрц. – 201___. – ___ с.

Рецензенти:

Методичні рекомендації підготовлено для студентів Кіровоградського інституту комерції, які навчаються за навчальними планами підготовки бакалаврів з напряму маркетинг. Методичні рекомендації описують за окремими стадіями весь процес проходження ознайомчої практики. Визначені мета, завдання, зміст, форми та методи контролю, вимоги до складання та оформлення звіту з ознайомчої практики.

Підготовлено старшим викладачем Амірсеідовою Л.М.

Затверджено на засіданні кафедри “Маркетинг” Кіровоградського інституту комерції (Протокол № __ від «___ » _________ 201___ р.)

Схвалено науково-методичною радою Кіровоградського інституту комерції.

ЗМІСТ

Розділ 1 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИКИ………………………..

    1. Загальні положення.……………………………………………………….4

    1. Обов'язки керівника практики від інституту.………………..……….5

    2. Обов'язки керівника практики від місця практики.…………............7

    3. Обов'язки студента-практиканта.………………………………..............8

Розділ 2 ПРОХОДЖЕННЯ ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИ…………………..…9

Розділ 3 ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ.…………………..……….13

3.1 Правила оформлення звіту з ознайомчої практики..………………..…...16

Розділ 4 ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ………………………….20

ДОДАТКИ………………………………………………………………….……….22

Розділ 1

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИКИ

1.1. Загальні положення

Метою ознайомчої практики є практичне ознайомлення з діяльністю підприємств, установ та організацій маркетингової сфери та застосування теоретичних знань одержаних при вивченні загальноекономічних та фахових дисциплін маркетингового спрямування.

У відповідності з навчальним планом спеціальності «маркетинг» студенти ІІІ курсу економічного факультету направляються на проходження ознайомчої практики у VІ семестрі. Тривалість ознайомчої практики для студентів ІІІ курсу становить 2 тижні. Відповідальність за організацію та проведення ознайомчої практики покладена на керівника вищого навчального закладу. Навчально-методичне керівництво, організацію та контроль за проведенням здійснюється призначеним завідувачем кафедри маркетинг керівником ознайомчої практики від інституту. До керівництва залучаються досвідчені викладачі кафедри, а також директори, керівники установ та організацій, їх заступники, що приймали безпосередню участь у навчальному працесі.

Обрання місць проходження практики покладається на студентів. У разі відсутності місця проходження ознайомчої практики керівник практики від ВНЗ знаходить базу практики. Проходження ознайомчої практики на підприємствах, установах та організаціях студентами здійснюється на безоплатній основі, отже договори про проходження ознайомчої практики оформлюються тільки за клопотанням студента чи місця проходження (бази) практики. Список місць проходження ознайомчої практики не пізніше ніж за місяць до її початку затверджується проректором з навчальної роботи та наказом по інституту. Після чого студенти за вимогою отримують направлення на ознайомчу практику.