Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка курсов роб.Ф нанси.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
493.57 Кб
Скачать

4.7. Оформлення списку використаних джерел

Список використаних джерел - елемент бібліографічного апарату, котрий містить бібліографічні описи використаних джерел і розміщується після висновків.

Джерела можна розміщувати одним із таких способів: у порядку появи посилань у тексті в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків, у хронологічному порядку.

Зауважимо, що список використаних джерел перш за все оформляють у такій послідовності:

    • закони України;

    • укази Президента;

    • постанови і Декрети Уряду України;

    • статистичні та інші збірники;

    • інструктивні матеріали (у хронологічному порядку);

    • спеціальна економічна література і публікації в періодичних виданнях в алфавітному порядку із зазначенням прізвища та ініціалів автора;

    • матеріали, які були зібрані на підприємствах і в організаціях та використані при написанні роботи.

Всі джерела, включені до списку використаної літератури, нумеруються послідовно. Використані книги слід зазначати у списку використаних джерел у такій формі: прізвище та ініціали автора (чи авторів), назва книги, місто видання, назва видавництва, рік видання.

Наприклад: Білуха М.Т. Основи наукових досліджень. - К.: Вища школа, 1997. - 271 с.

Статті із журналів, що використані при написані курсової роботи, слід зазначати у списку використаних джерел наступним чином: прізвище та ініціали автора (чи авторів), назва статті, найменування журналу , рік видання, порядковий номер, сторінки.

Наприклад: Сундук А; Юрін Я. Банківське кредитування. // Вісник НБУ. – 2004. – №1. – С.24-27.

Міста Москва, Санкт-Петербург, Київ позначаються першими літерами (М., СПб, К.), а назви інших міст подаються повністю.

Після списку використаних джерел студент ставить свій підпис і дату виконання роботи. В кінці роботи (після додатків за їх наявності) залишається дві чисті сторінки для рецензії.

4.8. Додатки

Додатки оформлюють як продовження курсової роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті роботи.

Якщо додатки оформлюють на наступних сторінках роботи, кожний такий додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово «Додаток __» і велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б і т.д. Один додаток позначається як додаток А.

5. Рецензування та захист курсової роботи

Після подання студентом готової курсової роботи на кафедру фінансів у відповідні зазначені строки здачі таких робіт проводиться рецензування роботи.

Курсову роботу рецензує викладач — керівник курсової роботи. В рецензії відмічаються позитивні сторони і недоліки роботи, вказується — допущена або не допущена робота до захисту. Роботи, які не відповідають встановленим вимогам, повертаються на доопрацювання.

Критерії оцінювання курсової!