Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод.рек. до самост. роб. Аудит в заруб.країн.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
159.23 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни національний університет “львівська політехніка”

АУДИТ У ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ

Методичні рекомендації

до самостійної роботи

для студентів денної і заочної форм навчання

спеціальності 7. 050106 “Облік і аудит”

Затверджено

на засіданні кафедри

обліку та аналізу

Протокол № 2

від 30 вересня 2010 р.

Львів – 2010

Аудит у зарубіжних країнах: Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 7.050106 “Облік і аудит”. Укл.: Л.М. Полякова, В.С. Мохняк, Н.І. Демків – Національний університет “Львівська політехніка”, 2010 – 26 с.

Укладачі Полякова л.М., канд. Екон. Наук, доц.,

Мохняк В.С., ст. викл.,

Демків Н.І., асист.

Відповідальний за випуск Кіндрацька Г.І., канд. екон. наук, доц.

Рецензенти Бачинський В.І., канд. екон. наук, доц.

Патрікі Н.П., канд. екон. наук, доц.

ВСТУП

Самостійна робота з дисципліни «Аудит у зарубіжних країнах» є засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Навчальний час, відведений для самостійної роботи студентів, регламентується робочим навчальним планом і складає: денна форма навчання - 32 год., заочна форма навчання - 50 год; екстернат (НКЦ) - 54 год.

На самостійну роботу студентів винесено частина менш складного за змістом теоретичного матеріалу, тести, певні практичні роботи, що не потребують безпосереднього керівництва викладача.

Метою самостійної роботи є розвиток творчих здібностей, активізації розумової діяльності та формування у студентів потреби безпосереднього самостійного поповнення знань, а також поглиблення набутих знань.

Основними завданнями самостійної роботи є: навчити студентів самостійно працювати над літературними джерелами, творчо сприймати навчальний матеріал і його осмислювати; поповнювати і узагальнювати знання та набувати практичних навиків.

До самостійної роботи студентів включені такі її види: опрацювання теоретичного матеріалу, підготовка до лекційних занять, підготовка до практичних занять, виконання індивідуальної контрольної роботи, написання рефератів та підготовка до семестрового контролю.

1. Навчально-тематичний план вивчення дисципліни

Контрольний захід охоплює поточний і семестровий контроль знань студентів. Поточний контроль є частиною навчального процесу і здійснюється під час лекції, семінарських і практичних занять. Навчальний матеріал передбачений для засвоєння студентами під час самостійної роботи виноситься на семестровий контроль. Основними формами контролю самостійної роботи студентів є: усне опитування (УО) або тестовий контроль знань (ТК) з метою встановлення рівня підготовки студентів до практичних занять; контрольна робота (Кр) з питань, запропонованих для самостійного вивчення, з метою встановлення рівня опрацювання теоретичного матеріалу та набутих навиків на практичних заняттях; виконання контрольної роботи, передбаченої робочою навчальною програмою (КР); інші види індивідуальних завдань (реферати); внесення питань, рекомендованих для самостійного вивчення, до завдань семестрового контролю (СК).

Розподіл годин на самостійну роботу згідно з робочою навчальною програмою подано у табл. 1.

Таблиця 1