Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МОНД_1Mod 20Вар МагЕкКУУП12.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
30.63 Кб
Скачать

Перший заліковий модуль

З дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» спеціальностей

«Міжнародна економіка», „Економіка підприємства”, „Фінанси”, «Облік і аудит» кваліфікаційного рівня «магістр» кууп

Методичні рекомендації до виконання першого залікового модулю з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень»

Відповідно до навчального плану студентами спеціальностей «Міжнародна економіка», „Економіка підприємства”, «Облік і аудит» „Фінанси” кваліфікаційного рівня «магістр» Київського університету управління та підприємництва передбачено виконання залікового модулю з навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”. Для виконання цього на основі навчальної робочої програми підготовлено і запропоновано студентам двадцять варіантів комплексних контрольних завдань.

Мета залікового модулю полягає у поглибленні, розширенні і закріпленні знань з даної навчальної дисципліни. Це досягається за рахунок застосування системи подачі матеріалу, яка включає відповідні види контролю знань, умінь і навичок студента.

Для цього кожен варіант модуля складається з трьох частин. Перша частина включає питання по одній з тем дисципліни і має за мету визначити рівень теоретичних знань. Друга частина - логічна вправа, виконання якої дозволяє визначити широту знань і творчий потенціал студента з відповідного розділу дисципліни. Третя частина - тест оцінки знань, який складається з трьох питань. Його мета - визначити рівень залишкових знань студента.

Порядок вибору варіанту залікового модуля визначається виходячи з порядкового номера прізвища студента в списку академічно групи. Наприклад, якщо в списку студентів групи прізвище студента знаходиться під № 10, то це означає, що студент повинен вибрати і виконати варіант 10. Якщо, наприклад, порядковий номер студента 27, то необхідно вибрати варіант 7.

Вихідні дані для оформлення модуля наведені нижче

Варіант залікового модуля виконується національною мовою, методом комп’ютерного набору, як виняток, у вигляді рукопису, у порядку постановки питань: 1, 2, 3.

Відповіді на запитання повинні чітко і конкретно відображати сутність відповідного аспекту менеджменту персоналу, не мати подвійного тлумачення. Після виконання завдань модуля студент ставить підпис і дату.

Для виконання залікового модуля рекомендується користуватись навчальними посібниками:

  1. Анотований конспект лекцій з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» проф. Комара Ю.М. студентам КУУП

  2. Білуха М. Т. Методологія наукових досліджень; Підручник. - К.: АБУ, 2002.-480с

  3. Крушельницька О.В. Методологія та організація наукових досліджень: навч. посіб. / О.В. Крушельницька. — К.: Кондор, 2006. — 204 с.

  4. Пілюшенко В.Л. Наукове дослідження: організація, методологія» інформаційне забезпечення: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В.Л. Пілюшенко, І.В. Шкрабак, Е.Ї. Словенко. — К. : Лібра, 2004. — 343 с.

  5. Стеченко Д.М. Методологія наукових досліджень [Текст] : підручник / Д.М. Стеченко, О.С. Чмир. — 2-ге вид., переробл. і доповн. — К.: Знання» 2007. — 317 с

Виконаний заліковий модуль направляється проф. Комару Ю.М. електронною поштою Komar1@ua.fm або подається на кафедру «Менеджмент організацій та зовнішньоекономічної діяльності», після чого він проходить перевірку і отримує відповідну оцінку. В разі незадовільної оцінки або невиконання (несвоєчасного виконання) модуля студент не допускається до заліку з навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]