Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
165.38 Кб
Скачать

Висновок.

Пройшовши повністю комп’ютерну практику ми зрозуміли основну ціль цієї практики це ніби професійна підготовка. В цю практику покладено засвоєння тих навиків, які необхідні молодим людям при виборі як традиційних професій, так і нових професій.

Робота з комп’ютером – це завжди відкриття чогось нового. Останні дані показують, що покоління комп’ютерів міняється не рідше, як раз в два рази. Розвиток програмного забезпечення не відстає від розвитку апаратних засобів: як тільки потужність комп’ютерів зростає, негайно з’являються програми, дозволяючи реалізувати нові технічні можливості.

Отож розвиток комп’ютерів треба ретельно досліджувати аби не відставати від життя. Але є речи які повинен знати кожен, це такі програми як Windows. До цих навиків відносяться: вміння використовувати та обслуговувати файлову систему, використання стандартних прикладних програм, програмами забезпечення .

Програмне забезпечення, призначене для роботи з текстами, комп’ютерною графікою, комп’ютерною сіткою, базами даних, електронними таблицями та ін.

В процесі практичного курсу інформатики ми ближче ознайомились з Інтернетом.

В тих випадках коли ніякі “звичайні” витоки не дозволяють отримати відомості про програму, можна звернутись до Інтернету. В Інтернеті є відповіді майже на всі запитання.

Також на протязі практики ми оцінювали технічну характеристику ПЕОМ, вивчали методи захисту інформації від комп’ютерних вірусів, можливості та прийоми використання текстових редакторів та ін.

Науковий рівень практики забезпечується орієнтацією на передові інформаційні технології. Це і була ціль практики – научитись правильно і продуктивно користуватись ПК.

25