Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СТАТУТ Дзержинск ст..doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
64.51 Кб
Скачать

8. Припинення діяльності Диспансеру

8.1. Припинення діяльності Диспансеру здійснюється шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділ, перетворення) або ліквідації.

8.2. Реорганізація та ліквідація здійснюється:

8.2.1. За рішенням обласної ради;

8.2.2. На підставі рішення господарського суду.

8.3. При реорганізації або ліквідації Диспансеру працівникам, які звільнюються, гарантується додержання їх прав та інтересів відповідно до законодавства України про працю.

8.4. У випадку реорганізації права та зобов’язання Диспансеру переходять до правонаступників відповідно до чинного законодавства або визначених відповідних закладів.

8.5. При ліквідації Диспансеру створюється ліквідаційна комісія органом, що прийняв рішення про ліквідацію. З часу призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження щодо управління Диспансером.

8.6. Ліквідаційна комісія оцінює наявне майно Диспансеру, виявляє його дебіторів і кредиторів і розраховується з ними, складає ліквідаційний баланс і представляє його обласній раді.

9. Трудовий колектив Диспансеру

9.1. Трудовий колектив Диспансеру складають усі працівники, які своєю працею беруть участь в її діяльності на підставі трудового договору.

9.2. Члени трудового колективу зобов’язані бездоганно виконувати функціональні обов’язки, вимоги чинного законодавства України та цього Статуту, дотримуватись правил внутрішнього трудового розпорядку, удосконалювати свою професійну майстерність, берегти майно Диспансеру.

9.3. Члени трудового колективу мають право на захист своєї професійної честі і гідності, на підвищення кваліфікації, а також користуватися іншими правами, наданими чинним законодавством.

9.4. Повноваження трудового колективу реалізуються загальними зборами та конференцією.

9.5. Трудовий колектив:

розглядає та затверджує на загальних зборах (конференціях) проект колективного договору; бере участь у матеріальному та моральному стимулюванні праці.

9.6. Загальні збори правомочні, якщо на них присутні понад 50% членів колективу (конференція не менш ніж 2/3 уповноважених представників). Рішення ухвалюються більшістю голосів.

9.7. Інтереси трудового колективу представляє профспілковий комітет Диспансеру.

10. Порядок внесення змін та доповнень до Статуту

10.1. Зміни та доповнення до цього Статуту вносяться згідно з порядком, встановленим для його затвердження.

10.2. Всі зміни та доповнення до цього Статуту є його невід'ємною частиною.

Заступник голови – начальник

головного управління охорони

здоров’я облдержадміністрації О.Б. Петряєва

Головний лікар КЛПУ

«МПТД м. Дзержинська» С. А. Горбачов