Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Met_KR_SYS.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
130.05 Кб
Скачать
    1. Ілюстрації

Графічний матеріал у тексті пояснювальної записки (схеми, ескізи, графіки, рисунки) виконують у графічному редакторі.

Кількість ілюстрацій повинна бути достатньою для пояснення тексту, що викладається. Ілюстрації треба розташовувати в пояснювальній записці безпосередньо після тексту, у якому вони вперше згадуються, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації повинні бути посилання в пояснювальній записці. Ілюстрації можуть мати назву, що розташовують під ілюстрацією. При необхідності під ілюстрацією ще розташовують пояснювальні дані. Ілюстрація позначається словом «Рис.», що разом із назвою поміщають після пояснювальних даних, наприклад, «Рис 2.1. Схема алгоритму».

Усі розміщені в пояснювальної записці ілюстрації нумерують арабськими цифрами в межах одного розділу, наприклад, рисунок 2.3 – розділ 2, рисунок 3.

    1. Таблиці

Таблиці необхідно розташовувати в пояснювальній записці безпосередньо після тексту, у якому вони вперше згадуються, або на наступній сторінці. На всі таблиці повинні бути посилання в пояснювальній записці. Таблиця має назву, що друкують симетрично до тексту напівжирними малими літерами (крім першої прописної) та розміщують над таблицею. Назву не підкреслюють.

Таблиці треба нумерувати арабськими цифрами в межах розділу, за винятком таблиць, наведених у додатках. В правому верхньому куті над відповідним заголовком таблиці розміщують напис «Таблиця» із зазначенням її номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка, наприклад: «Таблиця 1.2» (друга таблиця першого розділу).

Якщо в роботі одна таблиця, її нумерують за загальними правилами.

При переносі частини таблиці на інший аркуш (сторінку) слово «Таблиця» і її номер вказують один раз справа над першою частиною таблиці, над іншими частинами пишуть слова «Продовження табл.» і вказують номер таблиці, наприклад: «Продовження табл.1.2».

Приклад побудови таблиці.

Таблиця (номер)

Назва таблиці

Головка

Заголовки граф

Підзаголовки граф

Рядки

Боковик (заголовки рядків)

Графи (колонки)

    1. Посилання

Перелік використаної літератури повинен містити лише ті літературні джерела, що використані при виконанні курсової роботи і на які є посилання в тексті документу.

Посилання в тексті на джерела необхідно наводити в послідовності їх згадування в записці, вказуючи порядковий номер, виділений двома квадратними дужками, наприклад: [5].

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]