Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
логіка посібник.doc
Скачиваний:
100
Добавлен:
07.03.2016
Размер:
619.52 Кб
Скачать

Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з логіки для студентів I курсу денних факультетів

Укладачі: ЮРКЕВИЧ Олена Миколаївна

ТИТОВ Володимир Данилович

ЦАЛІН Степан Дмитрович

НЕВЕЛЬСЬКА-ГОРДЄЄВА Олена Петрівна

ПАВЛЕНКО Жанна Олександрівна

ЗАРХІНА Стела Едуардівна

Відповідальний за випуск О.М. Юркевич

ВИТЯГ

з протоколу засідання кафедри логіки № 7 від 7.03.2007 р.

ПРИСУТНІ:зав. каф. Юркевич О.М.,

проф. Титов В.Д., доц. Цалін С.Д.,

доц. Барабаш О.В., доц. Качурова С.В.,

доц. Павленко Ж.О., ас. Зархіна С.Е.,

ас. Войтенко Д.О., ас. Шестопал С.С,

асп. Кравченко А.П., зав. лаб. Коваленко Г.В.

СЛУХАЛИ: Про рекомендацію до друку навчально-методичних посібників для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з навчальних дисциплін «Логіка» та «Релігієзнавство».

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати до друку навчально-методичні посібники для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з навчальних дисциплін «Логіка» та «Релігієзнавство».

Зав. кафедри Юркевич О.М.

«Вірно»

Зав. лабораторії Коваленко Г.В.

Рецензія

на навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з навчальної дисципліни "Логіка"

кафедри логіки НЮАУ імені Ярослава Мудрого

Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з навчальної дисципліни "Логіка" складено згідно затвердженої науково-методичною радою академії структурою, яка була розроблена у зв`язку з реалізацією заходів щодо впровадження ECTS. Крім того використався напрацьований протягом останніх десятиріч дидактичний та методичний досвід викладачів кафедри щодо викладання цієї дисципліни. У порівнянні з попередніми розробками посібник має суттєвий момент новизни – більше уваги приділяється самостійній та індивідуальній роботі студента. Надано досить вичерпний перелік літератури та змістовний, і разом з тим компактний словник базових термінів.

Укладачі посібника прагнули підготовити його у максимальній відповідності до нових стандартів і потреб у сфері викладання логіки студентам юридичного фаху. З урахуванням рівня знань студентів-першокурсників у кожній темі вказується на той або інший аспект юридичної теорії та практики, де знаходить застосування конкретний логічний матеріал.

Вважаю, що даний навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних (семінарських) занять з навчальної дисципліни "Логіка" може бути рекомендовано для обговорення на науково-методичній раді для подальшого затвердження Вченою радою Академії та публікації.

Доктор філософських наук, професор О.Г. Даніл'ян

27 березня 2007

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]