Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РОБОЧА ПРОГРАМА 2011-12.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
183.3 Кб
Скачать

Критерії оцінювання знань студентів на семінарських заняттях

Робота студентів під час проведення семінарських занять передбачає закріплення вивченого теоретичного матеріалу та орієнтація в законодавчому та інструктивному матеріалі. Максимальна кількість балів, що може бути отримана під час проведення семінарського заняття складає 8,0 балів.

Семінарське заняття № 1

Тема 1. Сутність та види податків

Семінарське заняття № 2

Тема 2. Податкова політика і податкова система

Семінарське заняття № 3

Тема 3. Державна податкова служба України

7,28,0 балів, студент в повному обсязі виконав всі завдання семінарського заняття і не допустив помилок у висвітленні поставлених питань, зробив висновки.

6,8 – 7,1 балів - студент знає матеріал на рівні пункту 1, але ним допущені незначні помилки при формулюванні термінів, проте за допомогою викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді.

6,0 – 6,7 балів - студент демонструє загалом добрі знання матеріалу семінарського заняття, але його відповіді містять помітні помилки, неточності, проте з допомогою викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді.

5,2 – 5,9 балів - студент демонструє посередні знання з теоретичної підготовки або дає на всі питання малообґрунтовані, неповні відповіді, і лише з допомогою викладача може виправити допущені помилки.

4,8 – 5,1 балів - студент при відповіді на питання показав знання, рівень яких відповідає мінімальним вимогам.

2,8 – 4,7 балів - студент показав незадовільну теоретичну підготовку, дав неправильні відповіді на більшість питань, допустив грубі помилки і лише частково їх виправив.

0 – 2,7 балів - студент не зміг розкрити суті теоретичних питань, не знав певних економічних категорій, допустив чимало грубих помилок і не зміг їх виправити.

Студент, який був відсутній на семінарському занятті, може відпрацювати заняття в інший час, але до виставлення підсумкової оцінки за модуль.

Критерії оцінювання знань студентів на практичних заняттях

Робота студентів під час проведення практичних занять передбачає розв’язання типових задач. Максимальна кількість балів, що може бути отримана під час проведення практичного заняття складає 7,0 балів.

Практичне заняття № 1

Практичне заняття № 2

Тема 4. Податки на споживання

Практичне заняття № 3

Практичне заняття № 4

Тема 5. Податки на доходи

Практичне заняття № 5

Тема 6. Платежі за ресурси та майно

Практичне заняття № 6

Тема 7. Місцеві податки і збори

7,2 – 8,0 балів, студент в повному обсязі виконав всі завдання практичної роботи і не допустив помилок у виконанні, продемонстрував відмінні знання теоретичного матеріалу, зробив висновки.

6,8 – 7,1 балів - студент знає матеріал на рівні пункту 1, але ним допущені незначні помилки при формулюванні термінів, допущено деякі неточності в розрахунках, проте за допомогою викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді, висновки зроблено.

6,0 – 6,7 балів - студент демонструє загалом добрі знання теоретичного матеріалу, але його відповіді містять помітні помилки, неточності, виконано половину завдання практичної роботи і частково зроблено висновки.

5,2 – 5,9 балів - студент демонструє посередні знання з теоретичної підготовки, дає на всі питання малообґрунтовані, неповні відповіді, частково виконав завдання практичної роботи і допустив суттєві помилки в розрахунках, не зробив висновки.

4,8 – 5,1 балів студент при відповіді на питання та при виконанні практичних завдань показав знання, рівень яких відповідає мінімальним вимогам, не зробив висновки.

2,8 – 4,7 балів – студент показав незадовільну теоретичну підготовку, дав неправильні відповіді на більшість питань, практичні завдання не виконано.

0 – 2,7 балів – студент не зміг розкрити суті теоретичних питань та правильно розв’язати практичні завдання, допустив чимало грубих помилок і не зміг їх виправити.

Студент, який був відсутній на практичному занятті і не виконував практичну роботу, може виконати її в інший час, але до виставлення підсумкової оцінки за модуль.

Повторне виконання практичної роботи з метою покращення оцінки не дозволяється.