Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РОБОЧА ПРОГРАМА 2011-12.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
183.3 Кб
Скачать

Критерії оцінки навчальних досягнень студентів при проведенні модульного контролю

Модульний контроль 1 проводиться в письмовій формі шляхом виконання контрольної роботи, кожен варіант якої включає висвітлення двох теоретичних питань та двох практичних завдань. Максимальна кількість балів, що може бути отримана за модульний контроль складає 23 бали.

Критерій оцінювання:

  1. 20,7 - 23 балів – студент дає обґрунтовані, глибокі та теоретично правильні відповіді на поставлені теоретичні питання, виявляє знання законодавчих документів, нормативних та інструктивних матеріалів, робить узагальнення і висновки, практичні завдання розв’язав правильно.

  1. 19,5 – 20,6 балів – студент знає матеріал на рівні пункту 1, але ним допущені незначні помилки при формулюванні відповіді на поставлене теоретичне питання, практичні завдання розв’язав правильно, робить узагальнення і висновки.

  1. 17,2 – 19,4 балів – студент демонструє загалом добрі знання теоретичного матеріалу, але його відповіді містять помітні помилки, неточності, в одному з практичних завдань допущено помилку, в цілому робить узагальнення і висновки.

  1. 14,9 – 17,1 балів – студент демонструє посередні знання з теоретичної підготовки або дає малообґрунтовані, неповні відповіді, в двох практичних завданнях допущені помилки, частково робить узагальнення і висновки.

  1. 13,8 – 14,8 балів – студент при відповіді на теоретичне питання показав знання, рівень яких відповідає мінімальним вимогам, практичні завдання розв’язані частково, узагальнення і висновки відсутні.

  1. 8,0 – 13,7 балів – студент показав незадовільну теоретичну підготовку, дав неправильну відповідь на питання, одне з практичних завдань не розв’язав.

  1. 0 – 7,9 балів – студент не зміг розкрити суті теоретичного питання та практичні завдання не розв’язав.