Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка Соколовой.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
30.08.2019
Размер:
199.68 Кб
Скачать

3.6. Критерії оцінювання курсової роботи

За наслідками підготовки курсової роботи та її прилюдного захисту, з урахуванням висновків і зауважень наукового керівника виставляється диференційована оцінка. Основні критерії щодо оцінювання курсової роботи: оформлення роботи, стан теоретичної розробки проблеми та її практичне вирішення, прилюдний захист. Прилюдним захистом може вважатися виступ студента на секції під час проведення Декади студентської науки або на студентських науково-практичних конференціях тощо.

Оцінка "відмінно" виставляється за умови повного дотримання всіх вимог щодо структури, змісту та оформлення роботи. Під час прилюдного захисту основних положень студентом продемонстровані вміння стисло викладати результати теоретичного та практичного дослідження проблеми; відповіді на запитання членів комісії та присутніх обґрунтовані.

Оцінка "добре" виставляється при наявності недоліків у практичній частині дослідження; при наявності недоліків під час викладу результатів теоретичного і практичного дослідження проблеми або відповідей на запитання членів комісії та присутніх, а також критичні зауваження наукового керівника.

Оцінка "задовільно" ставиться при наявності недоліків у теоретичній та практичній частині роботи; при наявності недоліків під час викладу результатів теоретичного і практичного дослідження проблеми або відповідей на запитання членів комісії та присутніх, а також критичні зауваження наукового керівника.

Оцінка "незадовільно" виставляється тоді, коли робота не відповідає вищевказаним вимогам. На підставі висновків наукового керівника курсова робота може бути не допущена до захисту.

3.7. Критерії оцінювання дипломної, магістерської роботи

За наслідками підготовки дипломної, магістерської роботи та їх прилюдного захисту, з урахуванням зауважень рецензентів та висновків наукового керівника виставляється диференційована оцінка.

Оцінка "відмінно" виставляється за умови повного дотримання всіх вимог щодо структури, змісту та оформлення роботи, а також своєчасного подання роботи до захисту. Студент виявляє вміння стисло викладати результати теоретичного та практичного дослідження проблеми під час прилюдного захисту та відповідей на запитання членів ДЕК та присутніх, а також критичні зауваження рецензентів. Враховуються результати апробації наукового дослідження (участь у конференціях, наукових семінарах, публікації тощо).

Оцінка "добре" виставляється при наявності недоліків щодо оформлення роботи або у практичній частині дослідження, а також при порушенні терміну подання роботи до захисту; при наявності недоліків під час викладу результатів теоретичного і практичного дослідження проблеми або відповідей на запитання членів ДЕК та присутніх, а також критичні зауваження рецензентів.

Оцінка "задовільно" ставиться при порушенні вимог щодо оформлення роботи та терміну подачі роботи до захисту; при наявності недоліків у теоретичній та практичній частині роботи; при наявності недоліків під час викладу результатів теоретичного і практичного дослідження проблеми або відповідей на запитання членів ДЕК та присутніх, а також критичні зауваження рецензентів.

Оцінка "незадовільно" виставляється тоді, коли робота не відповідає вимогам щодо оформлення та змісту.