Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Mod-vopros-u.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
01.09.2019
Размер:
677.89 Кб
Скачать

Ситуаційні задачі

  1. Ситуаційні задачі з комунальної гігієни (визначення біологічної дози, оцінка природного та штучного освітлення, аналіз мікрокліматичних умов, оцінка ефективності природної та штучної вентиляції, визначення особливостей циркуляції атмосферного повітря, санітарна експертиза питної води, розрахунок необхідної кількості хлорного вапна для проведення знезараження води).

  2. Ситуаційні задачі з гігієни харчування (оцінка адекватності та збалансованості харчування, аналіз енергетичної та вітамінної забезпеченості організму харчуванням, санітарна експертиза молока і молочних продуктів, борошна і хліба, м’яса і м’ясних продуктів, риби і рибних продуктів та консервів)

  3. Ситуаційні задачі з гігієни праці (оцінка умов праці та встановлення діагнозу професійного захворювання, оцінка шумо-вібраційної обстановки, визначення вмісту пилу та токсичних хімічних речовин у повітрі робочої зони).

  4. Ситуаційні задачі з гігієни дітей і підлітків (визначення групи здоров’я та групи для занять фізичною культурою, оцінка фізичного розвитку методом сигмальних відхилень, оцінка режиму дня та розкладу уроків школярів).

  5. Ситуаційні задачі з гігієни лікувально-профілактичних закладів (санітарна експертиза проектів будівництва лікарень стоматологічного профілю, оцінка санітарно-гігієнічного стану стоматологічного кабінету).

  6. Ситуаційні задачі з радіаційної гігієни (оцінка радіаційного фону місцевості та радіоактивності об’єкта, визначення дози радіаційного опромінення та необхідного протирадіаційного захисту).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]