Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт з практики.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
11.09.2019
Размер:
2.11 Mб
Скачать

Розділ 1 характеристика туристичної фірми як суб’єкта туристичної діяльності

    1. Форма власності, статус туристичної фірми за розмірами

Туристична агенція ТОВ «Таурус ІНК»(Тур агент – Ліцензія Державної служби туризму і курортів України № 392487 серія АВ від 11.04.2008)

-16 років роботи на ринку туристичних послуг

- Хороша репутація і висока довіра клієнтів

- Висока якість обслуговування

- Оптимальне співвідношення ціни і якості

Туристична агенція має приватну форму власності. Розмір фінансового забезпечення підприємства становить 20 000 євро. Головний офіс тур агентства знаходиться за адресою Україна, місто Київ-53 вул.Обсерваторна 8.

Телефон: (044) 2720007

Факс :(044)2721915

    1. Організаційно правова форма, установчі документи

Туристична агенція ТОВ «Таурус ІНК» має документи, які підтверджують право здійснення діяльності в сфері туризму. Організаційно правову форму становить свідоцтво про реєстрацію юридичної особи( серія А01, №260478 від 28.10.1998 р). Цей документ засвідчує реєстрацію юридичної особи і внесення її до реєстру платників податку.

Товариство з обмеженою відповідальністю ТОВ «Таурус ІНК» засновано однією особою генеральним директором Говоровським Вадимом Петровичем. Учасники товариства не відповідають по його забовязаннях, і несуть відповідальність в межах їх внесків. Так як, товариство представлено однією особою то воно немає установчого договору , а діє на підставі статуту підприємства.

В статуті підприємства записані такі дані

- Повна назва товариства та його юридична адреса

- Учасники товариства та на який термін створене товариство

- Мета і предмет діяльності товариства

- Розмір фінансового забезпечення, майно, та його оцінка

- Порядок розподілу і покриття збитків

- Права і обов’язки засновника

- Трудові відносини з працівниками товариства

- Облік і звітність

- Порядок внесення змін до статуту

Також туристична фірма має такі документи на здійснення тур агентської діяльності: договір оренди службового приміщення (офісу) з суб’єктом господарської діяльності, довідку зі статуправління про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, договір зі страховою компанією про здійснення обов’язкового страхування (медичне та від нещасного випадку) туристів, що направляються в туристичну подорож, довідка про отримання банківської гарантії, свідотство про реєстрацію платника податку на додану вартість.

    1. Ліцензія на право здійснення туристичної діяльності

Туристична агенція ТОВ « Таурус ІНК» має ліцензію на здійснення тур агентської діяльності видану Державною службою туризму і курортів при Міністерстві культури і туризму України №392487 серії АВ від 11.04.2008. Ліцензія засвідчує що підприємство має право на реалізацію туристичного продукту.

    1. Організаційна структура підприємства

Туристична агенція « Таурус » має вдалу організаційну структуру. Сама агенція не має відокремлених структур та підрозділів, і являє собою офіс, розташований в затишному дворику Києва.

Управління агентством здійснюється головним директором Говоровським Вадимом Петровичем. Зважаючи на малий штат працівників то всі працівники( 2 менеджери та 2 бухгалтери) підпорядковуються директору агентства, який і завідує організацією обслуговування клієнтів.