Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
НМП.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
1.91 Mб
Скачать

Рецензія

Навчальний посібник з предмету “Основи економічної теорії” для студентів аграрних навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації розроблений викладачем Рогатинського державного аграрного коледжу Рутило О.І., спеціалістом вищої категорії, відповідно до навчальної програми, складеної і затвердженої навчально-методичним центром для підготовки молодших спеціалістів (2006р.), а також змінами і доповненнями, виходячи із специфіки спеціальностей, які отримують студенти в навчальному закладі.

Структура занять, які виносяться на самостійне вивчення, включає теоретичні питання, які необхідно опрацювати, практичні завдання, в тому числі задачі, надаються для цього відповідні методичні рекомендації і основні теоретичні відомості.

В семінарських заняттях подані питання для обговорення і теми рефератів, які необхідно підготувати для виступів, також методичні рекомендації, як і до питань самостійного вивчення, основні теоретичні відомості.

До лекційних занять включений основний теоретичний матеріал.

Для перевірки засвоєного матеріалу включено поняття і категорії, які необхідно розуміти, а також контрольні запитання.

В кінці кожного заняття подана наявна в бібліотеці коледжу основна література, а також додаткова для опрацювання конкретних питань, що виносяться на самостійне вивчення і обговорення на семінарах.

Рецензент: Ольвач Л.В., викладач суспільно-економічних

дисциплін Рогатинського державного

аграрного коледжу,

спеціаліст вищої категорії

Рецензія

конкурсної комісії агроколеджу на навчально-методичний посібник для самостійного вивчення, проведення семінарських занять з предмету “Основи економічної теорії” для спеціальностей 5.130501 “Ветеринарна медицина”, 5.091902 “Механізація сільського господарства” викладача Рутило О.І.

В навчально-методичному посібнику подані методичні рекомендації до самостійного вивчення, проведення семінарських занять, а також курс лекцій з предмету “Основи економічної теорії”. Посібник розроблений викладачем Рогатинського державного аграрного коледжу Рутило О.І., спеціалістом вищої категорії, відповідно до навчальної програми, складеної і затвердженої навчально-методичним центром для підготовки молодших спеціалістів (2006р.), а також змінами і доповненнями, виходячи із специфіки спеціальностей, які отримують студенти в навчальному закладі, і розрахований для студентів І-го рівня акредитації вище вказаних спеціальностей.

Голова конкурсної комісії В.О. Вільчик