Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
pravove_reg_econ / Zagal_informat.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

1.1.2. Сфера діяльності випускника

Основні напрями професійної діяльності магістра права – випускника юридичного факультету КНЕУ пов’язані з роботою державного службовця різних ланок державних органів, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, юрисконсульта підприємства, установи, організації, консультанта з правових питань, викладача юридичних дисциплін, наукового співробітника. Випускник магістерської програми також підготовлений для вступу до аспірантури за спеціальностями: 12.00.01 – 12.00.13.

Магістр спеціальності 8.060101 – „Правознавство” підготовлений до виконання професійних завдань за кількома видами діяльності відповідно до Класифікації видів економічної діяльності ДК 009: 2005, затвердженої наказом Держспоживстандарту України від 26.12.05 № 375; а також з урахуванням вимог сучасного ринку праці:

  • Операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям: К73.20.0 – Дослідження і розробки в галузі суспільних наук (юридичні науки).

  • Діяльність у сфері права: К74.11.1 – Адвокатська діяльність. К74.11.2 – Нотаріальна та інша юридична діяльність (не включаючи господарського судочинства та вирішення трудових спорів). К74.14.0 – Юридичне консультування з питань комерційної діяльності та управління (господарське судочинство та вирішення трудових спорів). К74.60.0 – Проведення розслідувань та забезпечення безпеки (діяльність із розслідування та дізнання).

  • Державне управління: L75.11.1 – Управління загального характеру на державному рівні (законодавча та виконавча діяльність центральних органів державного управління). L75.11.3 – Управління на рівні областей та міст Києва і Севастополя (юридичне супроводження діяльності місцевих органів державного управління та органів місцевого самоврядування областей та міст Києва і Севастополя). L75.11.4 – Управління на рівні районів, міст, районів у містах (юридичне супроводження діяльності місцевих органів державного управління та органів місцевого самоврядування районів, міст, районів у містах). L75.11.6 – Управління у сферах фінансової та податкової діяльності (розслідування фактів порушень податкового законодавства). L75.13.0 – Регулювання та сприяння ефективному веденню економічної діяльності (забезпечення функціонування юридичних механізмів). L75.23.0 – Діяльність у сфері юстиції та правосуддя (адміністративне, цивільне, господарське судочинство). L75.24.1 – Діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки.

  • Юридичне забезпечення міжнародної діяльності L75.21.0 (управління та функціонування Міністерства закордонних справ, дипломатичних та консульських місій за кордоном чи при секретаріатах міжнародних організацій; управління зовнішньою торгівлею, фінансовою міжнародною діяльністю та міжнародним технічним співробітництвом).

  • Юридичне супроводження фінансової діяльності, включаючи: J65 Грошове та фінансове посередництво. J66 Страхування. J67 Допоміжні послуги у сфері фінансового посередництва та страхування.

  • Експертно-аналітична діяльність (юридична експертиза документів, аналіз та узагальнення правозастосовчої практики тощо).

  • Освіта: М80.21.1 – Загальна середня освіта (викладання юридичних дисциплін). М 80.22.0 – Професійно-технічна освіта (викладання юридичних дисциплін). М80.30.0 – Вища освіта (викладання юридичних дисциплін; науково-методичне забезпечення навчального процесу). М80.42.0 – Освіта дорослих та інші види освіти (викладання юридичних дисциплін та науково-методичне забезпечення навчального процесу).

Соседние файлы в папке pravove_reg_econ