Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Enter_in_spec_kur.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
11.05.2015
Размер:
247.13 Кб
Скачать
  1. Порядок оформлення курсової роботи

До оформлення курсової роботи ставляться наступні вимоги.

Титульний лист курсової роботи оформляється згідно додатку 1.

На другій сторінці курсової роботи наводиться її зміст з нумерацією сторінок відповідних розділів згідно додатку 2.

Всі цитати, що приводяться в тексті, і фактичний матеріал повинні мати посилання на джерела, з яких вони цитуються, з вказівкою автора, назви роботи, видавництва, року видання, сторінки.

Дані слід наводити в абсолютних (млн., грн., т, м, шт.) або відносних (%) показниках і при їх порівняннях обов’язково в однакових одиницях вимірювання.

Список літератури рекомендується скласти в певному порядку, тобто спочатку офіційні документи в хронологічному порядку, потім монографії, підручники, навчальні пособники, матеріали періодичних видань, адреси в Інтернеті згідно алфавітному порядку прізвищ авторів.

Для кожного джерела вказуються прізвища та ініціали авторів, повна назва книги, місце видання, видавництво, рік видання. Для статті вказуються прізвища та ініціали авторів, назва статті, назва журналу або газети, рік видання, номер журналу або дата виходу газети.

Курсова робота повинна бути написана (або надрукована) чітко, розбірливо, без помилок і виправлень, з одного боку листа білого паперу формату А4, слід використовувати чорнило (пасту) одного кольору – чорного, синього, фіолетового. При друкуванні на комп’ютері необхідно використовувати шрифти текстового редактора Word (рекомендується Times New Roman) розміру 12, 14 з полуторним міжрядковим інтервалом.

Загальний об’єм курсової роботи, що рекомендується, включаючи список використаної літератури (без додатків), складає 35-40 сторінок (вступ – 1-2 стор., основна частина – 30-35 стор., висновок – 1-2 стор.).

Лист курсової роботи повинен мати поля: ліве – 25 мм, верхнє – 20 мм, праве – 10 мм, нижнє – 20 мм.

Заголовки структурних частин курсової роботи “ЗМІСТ”, “ВСТУП”, назви розділів, “ВИСНОВОК”, “СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ”, “ДОДАТОК” друкують (пишуть) великими буквами симетрично тексту. Заголовки підрозділів пишуться маленькими буквами (окрім першої) з абзацного відступу. Крапка в кінці заголовка не ставиться.

Відстань між заголовком і текстом повинна складати 3 інтервали.

Кожну структурну частину роботи (крім підрозділів) починають з нової сторінки.

Нумерацію сторінок, розділів, малюнків, таблиць, формул виконують арабськими цифрами без знака “№”.

Нумеруються всі сторінки роботи до останньої, включаючи ілюстрації і додатки, без пропусків, повторів і літерних доповнень. Першою сторінкою вважається титульна, на якій цифра “1” не ставиться, а загальна нумерація починається з наступної сторінки (зміст курсової роботи з цифри “2”). Сторінки нумеруються в правому нижньому кутку сторінки без крапки в кінці.

Підрозділи нумеруються в межах кожного розділу.

Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між ними ставиться крапка. В кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: “2.3.” (третій підрозділ другого розділу). Потім в тому ж ряді указується заголовок підрозділу.

Текст курсової роботи може ілюструватися схемами, графіками, таблицями, які також виконуються на листах білого паперу формату А4, всі ілюстрації (схеми, графіки і т.п.) називають малюнками і послідовно нумерують. Рекомендується малюнки, таблиці і формули нумерувати в межах розділу. В цьому випадку номер складається з номера розділу і порядкового номера малюнка (таблиці, формули) в розділі, між якими ставлять крапку.

Номер і назву малюнка пишуть під графічним зображенням. Ілюстрований матеріал розміщують в тексті відразу після посилання на нього.

Підготовлена курсова робота підписується студентом і здається на кафедру для перевірки не пізніше, ніж за два тижні до її захисту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]