Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст. 269 ч.3 - пост слідчого візуальне спостереження

.doc
Скачиваний:
67
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
31.74 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про проведення візуального спостереження за особою

м. Н. 1 січня 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від

01.12.2012, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїн наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Для пошуку, фіксації і перевірки під час досудового розслідування тяжкого злочину, відомостей про І. та його поведінку, або тих, із ким він контактує, встановлення місцезнаходження наркотичної речовини героїн необхідно застосувати візуальне спостереження за особою та місцезнаходженням наркотичної речовини героїн із використанням відеозапису, фотографування, спеціальних технічних засобів для спостереження.

Враховуючи викладене, а також те, що здобутих на даний момент доказів недостатньо для притягнення винної особи до кримінальної відповідальності, а відомості про злочин та особу, яка його вчинила, неможливо отримати в інший спосіб, крім проведення негласної слідчої (розшукової) дії, пов’язаної із запобіганням тяжкому або особливо тяжкому злочину, шляхом візуального спостереження за особою та місцезнаходженням наркотичної речовини героїн з використанням відеозапису, фотографування, спеціальних технічних засобів для спостереження, керуючись ст.ст. 110, 246, 250, 251, 258 та 269 КПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

  1. З метою запобігання тяжкому злочину провести негласну слідчу (розшукову) дію стосовно І., 1979 року народження, зареєстрованого в місті Н. на вулиці Петрова, 11, кв. 111, шляхом проведення візуального спостереження за особою та місцезнаходженням наркотичної речовини героїну з використанням відеозапису, фотографування, спеціальних технічних засобів для спостереження до постановлення ухвали слідчого судді про її проведення.

  2. Технічне забезпечення проведення даної негласної слідчої (розшукової) дії доручити Н-ському МВ УМВС України в Н-ській області.

  3. Копію постанови направити для виконання до Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області ____________

Погоджено

Прокурор м. Н. Н-ської області ____________

1 січня 2013 року