Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник практики з ФР.doc
Скачиваний:
529
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
369.15 Кб
Скачать

Характеристика

  1. П.І.Б. студента (ки)_____________________________________________________

  2. Місце і термін проходження практики_____________________________________

______________________________________________________________________

  1. Теоретична підготовка і вміння застосувати на практиці отриманні в університеті знання________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

  1. Практична підготовка, аналіз роботи студента, закріплення і вдосконалення практичних навиків, оволодіння знання передбачених програмою практики______________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  1. Недоліки в практиці_____________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  1. Назва реферату ________________________________________________________

  2. Оцінка роботи ____________________________________

“_____”________________20__рік.

Безпосередній керівник практики

лікувально-профілактичної установи ___________ (_______________)

Загальний керівник практики

навчального закладу ___________ (_______________)

Інформація для студента

(в склад щоденника не входить)

Перелік документів, необхідних для захисту практики з ФР

  1. Заповнений щоденник практики (графік проходження практики, а також характеристика завірені мокрою печаткою лікувального закладу. Ксероксні і принтерні копії печаток, а також особисті печатки лікарів і прямокутні штампи недопустимі)

Методичний керівник – начмед або старша мед. сестра

  1. Ще одна характеристика, написана від руки або надрукована на окремій картці, завірена такою самою печаткою. Приблизний зразок (дослівно не переписувати)

ХАРАКТЕРИСТИКА

на студента-практиканта …. курсу групи ….

факультету ………….

спеціальності ………………………

заочної форми навчання

Дрогобицького державного педагогічного університету

імені Івана Франка

Петренко Іван Іванович

Студент Петренко Іван Іванович проходив практику з фізичної реабілітації в Васильківській міській лікарні терміном з 11.01 по 22.01.2012 р.

За час проходження практики студент Петренко Іван Іванович проявив себе з позитивної сторони і показав добрі теоретичні та практичні знання з медико-біологічних дисциплін, ЛФК, лікувального масажу. Сумлінного готувався до кожного дня практики використовуючи одержані знання дисциплін медико-біологічного, спортивно-педагогічного циклів та інструктивно-методичні рекомендації.

Під час проходження практики студент Петренко Іван Іванович приймав активну участь в реабілітації хворих з різними захворюваннями, застосовуючи всі методи і засоби ЛФК, лікувального масажу та фізичні фактори, спрямовані на прискорення відновлення функцій органів та систем організму, зменшення ймовірності інвалідизації і відновлення працездатності.

Студент Петренко Іван Іванович під час проходження практики приймав активну участь у суспільному житті колективу лікарні. Проявляв увагу, чуйність і ввічливість до хворих і членів колективу, користувався авторитетом серед хворих та працівників лікарні.

Керівництво лікарні, враховуючи вищенаведене оцінює проходження практики з фізичної реабілітації студента Петренка Іван Івановича на «відмінно».

Головний лікар Сидоренко П.П.

  1. Реферат,

Тема реферату:

«Фізична реабілітація при ………..» (тут вибираєте ОДНЕ основне або супутнє захворювання (травної, дихальної, або серцево-судинної системи) того пацієнта, якого описували в плані догляду, будьте готові відповідати на запитання стосовно цього захворювання та реабілітації при ньому)

Приблизний план реферату:

І – Характеристика захворювання

  1. Причини

  2. Симптоми

  3. Принципи лікування

ІІ – Фізична реабілітація

  1. ЛФК

  2. Масаж

  3. Фізіотерапія

ІІІ –Додатки

А. Комплекс вправ ЛФК при …. на …..етапі реабілітації

ІV – Список джерел