Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робочий зошит ОВС.doc
Скачиваний:
693
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.25 Mб
Скачать

Ст. 4. Відрядження та службові роз’їзди

Вид і мета відрядження

Назва витрат (грн.)

Плата за проїзд

добові

квартирні

всього

Всього

Ст. 10. Витрати на придбання медикаментів і перев’язувальних засобів

Вид

тварин

Середньорічна

кількість тварин

Норма потреби грошей на 1 голову в рік

Сума витрат

(грн.)

Велика рогата худоба

Коні

Свині

Вівці і кози

Птахи

Всього

Ст. 12. Витрати на придбання обладнання та інвентарю

Назва обладнання та інвентарю

Одиниці виміру

Кількість

Ціна (грн.)

Сума (грн.)

Ст. 16. Витрати на капітальний ремонт будівель

Назва

робіт

Одиниці

виміру

Об’єм

робіт

Ціна одиниці виконаної роботи

Сума

витрат (грн.)

Всього

х

х

х

Затверджено в сумі ____________________грн., в тому числі на заробітну плату ________________грн.

Головний розпорядник кредиту ________________

____________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові, підпис)

“______”______________________200__ р.

Короткі пояснення:

Кошторисом передбачені витрати за наступними статтями:

Стаття 1 – заробітна плата. Витрати на оплату заробітної плати згідно із встановленими посадовими ставками усім штатним працівникам, доплати за категорію, стаж роботи та шкідливі умови праці і інші доплати, встановлені постановами уряду.

Стаття 2 – нарахування на заробітну плату (32% - до пенсійного фонду; 4% - у держстрах; 1,5% - у фонд зайнятості; всього 37,5%).

Стаття 3– канцелярські і господарські витрати: на придбання канцтоварів і письмових матеріалів; витрати на зв’язок (оплата поштових і телеграфних повідомлень, абонентна плата за телефон та розмови); витрати на придбання довідкової, офіційної і періодичної літератури; господарські витрати: на оренду, опалення, освітлення приміщень, подвір’я, на оплату водопостачання та каналізації; для проведення поточного ремонту приміщень, для дезінфекції і знищення гризунів та комах, на придбання інших матеріалів; прання білизни та санітарно-гігієнічне обслуговування; витрати на оплату квартир та комунальні послуги (освітлення, опалення), які безкоштовно надаються ветеринарним працівникам згідно з постановою уряду; витрати на утримання і придбання транспорту (автомобільного, гужового та інших видів), включаючи капітальний і поточний ремонт автомобілів.

Стаття 4– відрядження і службові роз’їзди: плата за проїзд, добові та квартирні при службовому відрядженні; витрати, пов’язані із службовими виїздами; відрядження на курси, наради, конференції (крім наукових).

Стаття 5– стипендії.

Стаття 6– витрати на харчування.

Стаття 10– придбання медикаментів і перев’язувальних засобів. На цю статтю витрат відносять усі медикаменти й увесь перев’язувальний матеріал, які придбані установою, як для лікування тварин за плату, так і ті, що використані в установленому порядку безкоштовно.

Стаття 12– придбання обладнання та реманенту; ветеринарного обладнання, інструментів, апаратури, приладів, столів, шаф, стільців та інших канцелярських меблів, настінних годинників, спеціальних аптекарських і лабораторних меблів, приладів для підрахунку, друкарських машинок, транспортних засобів, протипожежного обладнання тощо.

Стаття 14– придбання м’якого реманенту та обмундирування: спеціального (захисного) одягу, взуття і захисних пристосувань згідно з встановленими нормами.

Стаття 16– капітальний ремонт будівель і споруд. Це витрати на капітальний ремонт виробничих будівель установ ветеринарної медицини, які здійснюються як за рахунок бюджетних асигнувань, такі за рахунок позабюджетних коштів.

Стаття 17– інші видатки (на преміювання, придбання касових книг і квитанцій, виготовлення посвідчень тощо).

Стаття 18– платежі та відрахування до бюджету.