Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт.docx
Скачиваний:
1437
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
49.19 Кб
Скачать

1.3. Управлінська структура підприємства тов «Нова Пошта».

Органи управління товариством і контролю за діяльністю товариства є:

  • Збори Учасників,

  • Голова Товариства,

  • Директор Товариства,

  • Ревізійна комісія(Ревізор) Товариства.

Вищим органом управління є Збори Учасників, в яких беруть участь Учасники або призначені ними представники. Останні можуть бути постійними або призначатися на певний термін. Учасник має право у будь – який час замінити свого представника, повідомивши про це товариство.

Управління поточною діяльністю товариства здійснюється виконавчим органом –Директором Товариства. Директор Товариства призначається й звільняється з посади рішенням Зборів Учасників.

Директор діє від імені підприємства, представляє його у взаємовідносинах з іншими організаціями, розпоряджається його майном, має широкі права як керівник – єдиноначальник і несе персональну відповідальність за результати діяльності.

Ревізійна комісія (Ревізор) товариства - контролює фінансово-господарську діяльність товариства, складае висновки по річних звітах та балансах. Без висновків Ревізійної комісії товариства, Збори Учасникиів не мають права затверджувати фінансову звітність підприємства.

На вимогу будь кого з Учасників Товариства може бути проведено аудиторську перевірку річної фінансової звітності товариства.

II Розділ. Характеристика господарської діяльності підприємства.

2.1 Виробничо-збутова діяльність підприємства: ситуація та перспективи розвитку.

Товариство самостійно визначає перспективи розвитку та планує свою діяльність, виходячи з попиту на його продукцію (роботи, послуги) та необхідності забезпечення виробничого та соціального розвитку товариства, підвищення його доходів.

Товариство встановлює ціни та тарифи на свою продукцію самостійно або на підставі домовленостей, а у випадку з законодавством - на підставі державних цін та тарифів.

Розрахунки товариства проводяться в безготівковому порядку та готівкою через установи банків, у відповідності з правилами розрахункових операцій затверджених НБУ.

В праві користуватись банківським кредитом та надавати право банку використовувати вільні кошти товариства.

Товариство може продавати, придбати потреб будь яке майно, а також цінні папери.

Передавати в оренду або в безоплатне користування і орендувати для власних потреб будь яке майно.

Усі громадяни, які своїм трудом приймають участь у діяльності товариства на трудового договору, складають трудовий колектив товариства. Відносини між виконавчим органом (адміністрацією) товариства та трудовим колективом регулюються чинним законодавством та колективним договором. Інтереси трудового колективу представляє Загальні Збори трудового колективу.

2.2 Оцінка ринкової ситуації та стратегічного положення підприємства.

Широка мережавідділень по всій території України в поєднанніз унікальною схемою організації внутрішньої логістикизабезпечують швидкість доставки.

Сучасно обладнані відділення різноманітного формату (поштові та вантажні) розташованопоряд з Вашою домівкою чи місцем роботи, в яких на Вас чекає люб’язний та кваліфікований персонал, забезпечуютьзручність відправки та отримання відправлень різної ваги та габаритів.

Сучасні, інноваційні методи роботи забезпечуютьвпевненість в збереженні та точність доставки.

Склад - Склад

передбачає прийом і видачу вантажу у відділеннях ТОВ “Нова Пошта”. На сьогодні їх кількість становить понад 1308 у більше ніж 686 містах України, що дозволяє обрати найближче розташування відділення для Відправника чи Отримувача.

Двері - Двері

передбачає отримання вантажу за адресою знаходження Відправника та його доставку за адресою Отримувача.

Склад - Двері

передбачає доставку вантажу з відділення компанії ТОВ «Нова Пошта» за адресою знаходження Отримувача.

Двері - Склад

передбачає отримання вантажу за адресою Відправника та його доставку до відділення компанії ТОВ «Нова Пошта» в місті Отримувача.