Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
75.26 Кб
Скачать
  1. Гарантії

    1. Підрядник гарантує відсутність дефектів у виконаних ним Роботах по цьому Договору.

    2. Підрядник гарантує нормальний стан виконаних Робіт та конструкцій протягом 12 місяців, строк починає свій перебіг з моменту підписання Сторонами Акту та Довідки.

    3. Строк гарантії збільшується на період, протягом якого роботи із усунення недоліків заважали експлуатації Об’єкта.

    4. Підрядник зобов’язаний протягом двох місяців (якщо для виконання відповідних робіт не потрібний більший строк) з дня отримання письмового повідомлення від Замовника про виявлення недоліків та дефектів, зобов’язаний усунути ці недоліки. Перелік недоліків визначається у дефектному акті, що укладається Сторонами.

    5. Усуненню Підрядником підлягають виключно ті недоліки та дефекти, що виникли з вини Підрядника. Підрядник звільняється від обов’язку усувати недоліки, що зумовлені вказівками Замовника, неправильною експлуатацією Об’єкта тощо.

    6. Підрядник не несе відповідальності за будь-які недоліки та/або дефекти, що були виявлені по закінченню гарантійного строку.

  2. Обов’язки підрядника

    1. Підрядник в своїй діяльності керується вимогами діючих нормативних документів і законодавчих актів України, прийнятих до керівництва при укладенні Договору.

    2. Підрядник зобов’язується:

      1. Суворо дотримуватись технології виконання робіт, яка забезпечує якість робіт, а також дотримуватись правил техніки безпеки та пожежної безпеки в ході виконання робіт.

      2. У випадках, встановлених цим Договором, своєчасно усувати виявлені недоліки та дефекти.

      3. Своєчасно виконати та здати Роботи, визначені цим Договором.

      4. Виконувати власні зобов’язання, що встановлені цим Договором та чинними в Україні нормативними актами.

  3. Обов’язки замовника

    1. Замовник в своїй діяльності керується вимогами нормативних документів і законодавчих актів України, прийнятих до керівництва при укладенні Договору.

    2. Замовник зобов’язується:

      1. Своєчасно виконувати розрахунки за виконані Підрядником Роботи в порядку, обумовленому статтею 3 цього Договору.

      2. Приймати під охорону закінчені види і комплекси Робіт, незалежно від загальної готовності Об’єкту.

      3. Виконувати власні зобов’язання, що встановлені цим Договором та чинними в Україні нормативними актами.

  4. Відповідальність сторін

    1. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим Договором, винна Сторона сплачує штрафні санкції, а також відшкодовує другій Стороні завдані таким невиконанням або неналежним виконанням збитки відповідно до чинного законодавства України.

    2. Підрядник несе повну матеріальну відповідальність за збереження результатів виконаних Робіт на Об'єкті до їх передачі Замовнику.

    3. Підрядник несе відповідальність на Об'єкті за стан охорони праці, техніки безпеки, експлуатацію вантажопідіймальних кранів, механізмів, пожежну та електробезпеку в межах виконання Робіт, що виконуються за даним Договором.

    4. В разі порушення Замовником передбачених Договором строків перерахування платежів за виконанні Роботи, він зобов’язаний сплатити на користь Підрядника пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від простроченої суми платежу за кожен день прострочення.

    5. В разі порушення Підрядником передбачених Договором строків виконання Робіт з його вини, або терміну виправлення дефектів, він зобов’язаний сплатити на користь Замовника суму у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від вартості невиконаних або дефектних робіт за кожен день затримки. Підрядник не несе відповідальності за будь-які затримки виконання Робіт, а також виправлення дефектів, якщо такі затримки виникли не з вини Підрядника.

  5. Форс-мажор

    1. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх обов’язків по цьому Договору, якщо це невиконання є наслідком обставин непереборної сили (стихійне лихо, військові конфлікти і т. п.) або спричинено діями третьої особи. Факт наявності таких обставин підтверджується відповідними компетентними органами. При цьому Сторона, яка не може виконати свої обов’язки через виникнення таких обставин, повинна письмово повідомити іншу Сторону протягом 3 календарних днів з моменту їх виникнення. Несвоєчасність повідомлення позбавляє права посилатися на ці обставини у подальшому.

    2. Обставини непереборної сили автоматично подовжують строк виконання зобов’язань по Договору на строк дії таких обставин.

    3. Якщо обставини непереборної сили тривають більше 3-х місяців, то зацікавлена Сторона має право розірвати Договір в односторонньому порядку, що автоматично тягне за собою проведення повного розрахунку між Сторонами за фактично виконані Роботи.

  6. Порядок вирішення спорів

    1. Усі викликані цим Договором і зв’язані з ним спори та розбіжності Сторони намагаються вирішувати шляхом переговорів.

    2. В разі недосягнення згоди шляхом переговорів, спори та розбіжності передаються на вирішення до Господарського суду м. Києва.

  7. Порядок зміни умов і розірвання договору

    1. Зміни та доповнення умов цього Договору здійснюється шляхом підписання уповноваженими особами Сторін додаткових угод про умови, узгоджені шляхом переговорів, після чого вони стають невід’ємною частиною Договору.

    2. Підрядник може припинити дію цього Договору з причин:

      1. несплати Замовником виконаних робіт;

      2. банкрутства Замовника;

      3. суттєвих змін в умовах виконання робіт;

      4. в інших випадках, встановлених цим Договором та чинним законодавством.

    3. В разі дострокового розірвання Договору Сторона-ініціатор такого розірвання компенсує іншій Стороні всі понесенні нею збитки. Обов’язок по відшкодуванню збитків не підлягає виконанню, якщо таке розірвання викликане винними діями іншої Сторони.

    4. Всі документи і розрахунки для здійснення остаточних взаєморозрахунків при розірванні Договору повинні бути представлені зацікавленій Стороні протягом місяця з дня прийняття рішення. Протягом 15-ти календарних днів з моменту пред’явлення необхідних документів і розрахунків повинна бути проведена їх повна оплата або надана мотивована відмова.

    5. В разі надходження мотивованої відмови, Сторони зобов’язані протягом 14 календарних днів узгодити суми, що підлягають сплаті та провести взаєморозрахунки.

  8. Строк дії договору та порядок його подовження

    1. Договір вступає в силу після його підписання належним чином уповноваженими представниками Сторін та скріплення печатками Сторін і діє до 5 вересня 2011 р. Положення цього Договору діють до повного виконання Сторонами своїх зобов’язань за цим Договором.

20 Реквізити сторін

20.1. Замовник:

Поштова адреса та індекс 03061 м. Київ,

вул. Героїв Дніпра, буд. 20, кв.37

Телефон / факс тел. 500-67-58

Поточний рахунок 554443434554

ЄДРПОУ 3232455

10.2. Підрядник:

Поштова адреса та індекс 68579 м. Київ,

вул. Фастівська, буд. 11, кв.31

Телефон / факс 444-66-55

Поточний рахунок 2222222222222

ЄДРПОУ 3425675455667

Замовник Підрядник

М. П. М. П.