Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОКХ маг спец / Отчет-2000.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
137.73 Кб
Скачать

8. Аналіз якості проведення виховної та профорієнтаційної роботи на факультеті комп’ютерних наук та менеджменту

Основне навантаження у виховній роботі на факультеті несуть куратори груп. Всього на факультеті функціонують 17 академічних груп і кожна з них має свого куратора, викладача однієї з кафедр факультету. На кожній кафедрі призначений відповідальний за виховну роботу, який контролює стан цієї роботи. Як показав досвід проведення кураторської роботи, вона переважно ведеться викладачами у межах навчального корпусу і досить мало – у гуртожитках.

Всі куратори мають плани роботи, підсумки яких періодично заслуховуються на засіданнях кафедр. Згідно з рішеннями кафедр плануються заходи по вдосконаленню виховної роботи на кафедрах. Основна увага при цьому приділяється підвищенню успішності навчання, трудової дисципліни студентів та проблемі збереження майна інституту: лабораторного устаткування, аудиторних меблів тощо. Загальний контроль функціонування кураторського корпусу проводиться деканатом факультету.

Значне місце в роботі кафедр займає профорієнтаційна робота. Кафедрами факультету були укладені договори з загальноосвітніми школами та ліцеями м. Одеси та Одеської області. Всього у поточному році було укладено понад 10 договорів.

Викладачі кафедр також виступали з доповідями і лекціями у багатьох середніх учбових закладах м. Одеси.

9. Участь факультету комп’ютерних наук та менеджменту у післявузівській роботі

Кафедри факультету комп’ютерних наук та менеджменту приділяють значну увагу проблемам підготовки і перепідготовки персоналу Міністерства екології та природних ресурсів України. Ця робота ведеться сумісно з факультетами підвищення кваліфікації ОГМІ та заочним.

10. Аналіз трудової та навчальної дисципліни на факультеті комп’ютерних наук та менеджменту

Особливих нарікань з боку адміністрації інституту до викладачів кафедр факультету комп’ютерних наук та менеджменту не було.

Декан

факультету комп’ютерних наук

та менеджменту,

к.г.н., доцент Ауров В.В.

Соседние файлы в папке ОКХ маг спец