Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
nakaz10.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
346.11 Кб
Скачать

Додаток 1

до Настанови з фізичної підготовки

в МНС України

ТЕМАТИКА

теоретичних і методичних занять (рекомендована)

з/п

Найменування тем

1.

Система фізичної підготовки в МНС України. Мета та завдання фізичної підготовки

2.

Зміст фізичної підготовки. Методика розвитку фізичних якостей і формування рухових навичок

3.

Вимоги керівних документів з організації фізичної підготовки

4.

Контроль і облік фізичної підготовки

5.

Основи керівництва фізичною підготовкою в підрозділах

6.

Навчання фізичних прийомів, вправ і дій

7.

Складання план-конспекту і проведення заняття з фізичної підготовки

8.

Проведення ранкової фізичної зарядки

9.

Проведення фізичного тренування в процесі професійно-службової діяльності

10.

Проведення навчально-тренувальних занять і спортивних змагань з працівниками

11.

Проведення інструкторсько-методичних, показових занять та інструктажів з фізичної підготовки. Підготовка керівників занять

12.

Перевірка і оцінка фізичної підготовки

Додаток 2

до Настанови з фізичної підготовки

в МНС України

СМУГА ПЕРЕШКОД

для працівників, які виконують пожежно-рятувальні роботи

1 - Лінія старту.

2 – „Паркан” – каркас завширшки і заввишки 2 м з дощок завтовшки 4 см, прикріплених до бічних стійок заввишки 2 м. Стійки встановлюються на підвалини завдовжки 1, 625 м і перерізом 15х20 см, та прикріплюються укосами на висоті 1,175 м.

3 – Два льняні напірні рукави завдовжки 20 м, у скатці з’єднувальними головками типу „РОТ”, діаметром 51 см. Рукави встановлюються у будь який спосіб.

4 – „Колода” – стовбур завдовжки 8 м і діаметром 25 см, з плоскою верхньою поверхнею завширшки 18 см, який встановлюється горизонтально на трьох опорних стійках з перехрестями в основі, та два похилих трапи завдовжки 2 м і завширшки 25 см кожний. Відстань від майданчика до верхнього краю стовбура 1,2 м. На зовнішньому боці трапу прикріплюються поперечні планки перерізом 3х5 см з інтервалом 35 см.

5 – Обмежувальна лінія наноситься впоперек усієї бігової доріжки в кінці „колоди”.

6 – Триходове розгалуження.

7 - Лінія фінішу завдовжки 2,5 м, та завширшки 5 см. На продовженні лінії фінішу по обидві сторони бігової доріжки на відстані 30 см від краю ставляться фінішні стійкі висотою 1,4 м (від поверхні доріжки).

Примітка. Стійки обмежувальні виготовляють з металевих труб (прутів) діаметром 1,0-1,5 см. в основі з противагою і фарбують почергово червоною та білою фарбою через кожні 30-40 см.

Додаток 3

до Настанови з фізичної підготовки

в МНС України

Смуга перешкод для кінологів

1 - Лінія старту.

2- „Зубчастий чагарник” - каркас завширшки-2 м, заввишки 1 м, січенням брусків 5х10 см з прикріпленими до нього планками розміром 3х5 см. Верхні кінці бокових стійок та планок мають овальну форму. Підвалини бокових стійок мають форму куба з стороною 20 см.

3 - „Чагарник” - каркас розміром 2х0,7 м з брусків перерізом 5х10 см та прикріплених до нього прутів з листям, яке виступає над каркасом на 60 см Підвалини бокових стійок з брусів завдовжки 40 см і перерізом 15х 5 см.

4 - „Паркан” - каркас завширшки і заввишки 2 м з дощок завтовшки 4 см, прикріплених до бокових стійок перерізом 15х20 см.

5 - „Рів” - перешкода з двох однакових помостів, скріплених між собою з розривом 1,5 м. Поміст складається з двох щитів завдовжки 2 м і завширшки 1,5 м, виготовлених із дощок завтовшки 4 см. Один щит встановлюється горизонтально на підставці заввишки 1 м, а другий – кріпиться з нахилом до горизонтального.

6 - „Колода” - стовбур завдовжки 8 м і діаметром 25 см, з плоскою верхньою поверхнею завширшки 18 см, який встановлюється горизонтально на трьох опорних стійках з перехрестями основі, та два похилих трапи завдовжки 2 м. і завширшки 25 см кожний. Відстань від майданчика до верхнього краю стовбура 1,2 м. На зовнішньому боці трапу прикріплюються поперечні планки перерізом 3х5 см з інтервалом 35 см.

7 - „Лаз” - коридор завдовжки 10 м, завширшки 2 м і заввишки 0,8 м Каркас коридору обтягується зверху та бічних сторін металевою сіткою. Торцева частина каркасу з боку „колоди” обшивається повстю або іншим м'яким матеріалом. Усередині коридору по всій довжині прокладається брезент.

8 - „Драбина” - платформа завдовжки 1,7 м завширшки 1,2 м, завтовшки 4-5 см, яка закріплюється на висоті 4 м на стовпах. До платформи з боку «лазу» прикріплюється драбина завдовжки 5 м., завширшки 1,2 м (ширина щаблів 6 см), а з іншого боку - драбина завдовжки 6 м, завширшки 1,2 м (ширина щаблів 10 см). Товщина щаблів 4-5 см, відстань між ними 25 см. Платформа та драбини загороджені з обох боків поручнями заввишки 1 м Відстань між вертикальними планками поручнів 25-30 см.

9 - Лінія фінішу.

Примітка. 1. Перешкоди на смузі виготовляються з дерев'яних матеріалів.

_______________________________________________________________________________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]