Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
САН.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
133.12 Кб
Скачать

Ііі. Етап виконання

3.1. Збір емпіричних даних.

Дослідження проводилося у класі. Учням були роздані відповідні бланки методики. Згодом була представлена інструкція, після цього учні приступили до роботи. Дослідження тривало 10 хвилин, після чого було зібрані усі заповнені бланки.

3.2. Аналіз та інтерпретація отриманих даних.

Отже проаналізувавши отримані результати дослідження видно, що по кожній категорії середній показник класу не нижче 4 а це в свою чергу свідчить про благополучний стан у класі. Також можна відмітити, що такі категорії як Самопочуття і Настрій мають по 5,3 і 5,6 балів відповідно, що відповідає майже оптимальній кількості балів ( діапазон від 5,0 до 5,5). Це каже про абсолютно сприятливі умови у класі. Така категорія як Активність не входить у вище описаний діапазон про те все одно перебуває в області благополучного стану.

За наявних балів не помічено істотних відхилень, навпаки прослідковується цілком благополучне становище у класі, тому вживати корекційних заходів або створювати рекомендації стосовно вирішення проблемних моментів не має потреби.

IV. Зівтно-підсумковий етап

4.1. Представлення результатів клієнту

  • Доброго дня.

  • Добрий день.

  • Я прийшов дізнатися про результати дослідження.

  • Так, звичайно. Отже по результатам дослідження було виділено три шкали Самопочуття, Активність і Настрій, по кожній з цих шкал було набрано певну кількість балів. Всі набрані бали відповідали оптимальному рівню, тобто, простіше кажучи кожен з наведених показників має високий рівень, що вказує на благополучний стан у класі.

  • Отже це означає, що ніяких поганих проявів в моїх учнів немає?

  • Саме так, за результатами цього дослідження не виявлено ніяких відхилень які б свідчили про негаразди загального стану класу.

  • Приємно чути. Дякую за роботу.

10