Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СТ_Менеджмент_13_14_1 / НП_13_14_Менеджмент_экзамен.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
18.02.2016
Размер:
86.53 Кб
Скачать

4. Форма підсумкового контролю успішності навчання – іспит.

Іспит проводиться в письмовій формі за переліком питань, які наведені в розділі 10. робочої програми навчальної дисципліни

5. Засоби діагностики успішності навчання

При організації навчання за кредитно-модульною системою використовується модульно-рейтингова система оцінювання знань, яка передбачає накопичення балів за виконання усіх запланованих видів роботи.

Система оцінювання знань як система контролю успішності студента включає наступні види:

поточний контроль -здійснюється під час проведення семінарських і має основною метою перевірку рівня підготовленості студента до виконання конкретної роботи. Поточний контроль є активною формою поглиблення, систематизації та закріплення знань, отриманих під час лекційних занять та самостійної підготовки студентів. У перебігу поточного контролю у вигляді усного опитування, письмового експрес-опитування, рішення ситуаційних задач, обговорення проблемних питань тощо оцінюється рівень засвоєння програмного матеріалу, оволодіння студентом конкретних знань і навичок з чітко визначеної проблеми, активність його роботи, старанність і творчий підхід;

модульний контроль здійснюється у вигляді контролю знань та вмінь по результатам виконання письмового завдання з матеріалу, який студент повинний засвоїти під час вивчення відповідного модулю.

Впродовж вивчення дисципліни студент має виконати індивідуальні завдання з кожного змістового модуля, підготувати реферат та доповісти за ним.