Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Збірка Добрик.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
499.2 Кб
Скачать

Програма «добрикіада-всесвіт»

ЧАС ПРОВЕДЕННЯ

*1*

Щорічно («Головна «Добрикіада-Всесвіт») — в одному із обласних центрів або міст України (за рішенням, що приймається Головною Радою по сприянню здійсненню Програми «Добрик-Всесвіт»), а також в містах окремо взятих зарубіжних країн.

*2*

Раз на два роки «Головна «Добрикіада-Всесвіт» проводиться окремо в кожному регіоні планети: Австралії, Азії, Південній Америці, Північній Америці, Африці, Європі, Океанії; найбільших островах — Борнео, Гренландії, Ісландії, Мадагаскарі, Новій Гвінеї, Новій Зеландії, Ньюфауленді, Шрі-Ланці, Японських островах; як символ - на одній із наукових станцій Антарктиди.

*3*

Раз на чотири роки «Головна «Добрикіада-Всесвіт» (за рішенням, що приймається Головною Радою по сприянню здійсненню Програми «Добрик-Всесвіт») в одному із міст планети Земля.

*4 *

Необмежена кількість «Добрикіад-Всесвіт» проводиться також в містах, селищах міського типу, селах України і зарубіжних країн (прийнятний час проведення обирається місцевими громадами; колективами організацій і підприємств, учбових закладів - дошкільних, шкіл, ліцеїв, технікумів, інститутів, університетів).

ТЕМАТИЧНИЙ СКЛАД «ДОБРИКІАДИ-ВСЕСВІТ»

(в алфавітному порядку)

«Добрикіада-Всесвіт» аукціонна (творів, що пов'язані з програмою «Добрик-Всесвіт»).

«Добрикіада-Всесвіт» виставочна (малюнків і творів, в тому числі літературних, «Добрик крокус планетою»).

«Добрикіада-Всесвіт» виставочна (товарів з символікою Добрик, що випускаються підприємствами і організаціями, робляться дітьми, підлітками і дорослими в школах, технікумах, університетах...)

«Добрикіада-Всесвіт» і Добрик-Форум (Глобальні проблеми людства) «Добрикіада-Всесвіт» карнавальна.

Програма «Добрик-Всесвіт-Естафета».

Конкурс «Добрик: Двісті рядків про Київ», «Добрик: Двісті рядків про рідні міста» - Додаток 2.

«Добрикіада-Всесвіт» і книжкова виставка-ярмарка (в тому числі періодичних Добрик-видань, Книг рекордів Добрика, Добра (відповіді землян на питання «Добрик: Розкажіть про випадок, що пов’язаний з Добром, який найбільше вас вразив в житті»).

«Добрикіада-Всесвіт» конкурсна (Зокрема, Конкурс «Добрик-Всесвіт», Конкурс «Добричка-Всесвіт і Добрик-Всесвіт» - Додаток 1).

Програма «Добрик-лелека» - Додаток 1.

«Добрикіада-Всесвіт» мистецька і фестивальна, в якій приймають участь солісти і колективи - зокрема, Додаток 2.

Програма Експедиції-Фестивалю «Добрик і Дід Мороз», «Добричка-Зима», «Добричка-Весна», «Добричка-Літо», «Добричка-Осінь» крокують Північною і Південною півкулями планети Земля» - Додаток 2.

«Добрикіада-Всесвіт» туристична. Шляхами створення Добрика, що крокує планетою, зокрема, відвідання Столиці Добра (Добрик-країни Діда Мороза, Добрички-Зими, Добрички-Весни, Добрички-Літа, Добрички-Осені) в Регіональному ландшафному парку «Добрик крокує планетою» м. П’ятихатки і П’ятихатському районі Дніпропетровської області.

«Добрикіада-Всесвіт» фізкультурна і спортивна, зокрема, Програма «Добрик-Всесвіт-Олімпіада» - Додаток І. Разом з Програмою «Добрик-історія здоров’я».

«Добрикіада-Всесвіт» і Програма «Як поховати Чорнобильський саркофаг» (до вирішення проблеми).

«Добрикіада-Всесвіт» ярмарочна (товарів з символікою Добрик).

* * *

Проголошення Добриків року, місяця, тижня, дня - зокрема, Додаток 2.