Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gorogankina_M_E_Prihodko_V_V_Politichna_ekon.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
272.38 Кб
Скачать

2.5 Висновки

У висновках наводяться найважливіші результати, що були одержані в ході виконання курсової роботи.

Висновки щодо курсової роботи, як правило, починаються з наступних слів: „В результаті нашого дослідження можна зробити наступні висновки:” або „Проведене дослідження в даній курсовій роботі ...аспектів дозволило зробити наступні висновки теоретичного, методологічного і практичного характеру”.

Обсяг висновків має бути не менше, ніж одна сторінка курсової роботи (додаток К).

2.6 Список літератури

Список використаних джерел розміщують або в порядку появи посилань на них в тексті, або в алфавітному порядку прізвищ авторів або заголовків. Список літератури повинен містить не менше 10-15 джерел. Це має бути актуальна наукова література, рік видання якої в основному не повинен перевищувати 10-ти років.

Список використаних літературних джерел повинен містити як монографії, підручники, навчальні посібники, довідники, так і періодичну літературу. Оформлення списку необхідно приводити відповідно до вимог Держстандарту України (додаток Н).

2.7 Додатки

У додатках міститься допоміжний матеріал, необхідний для повного розкриття змісту і завершення курсової роботи.

Розділ 3 Загальні вимоги щодо оформлення курсової роботи

3.1 Вимоги до тексту курсової роботи

Курсову роботу виконують тільки з одного боку паперового білого аркуша формату А4 (210х297 мм). Обсяг роботи – 25-35 сторінок комп'ютерного тексту. При цьому розміри полів мають становити: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – 20 мм. Одна сторінка тексту повинна вміщати не більше 30 рядків. Текст друкується 1.5 інтервалом, шрифт – 14 Times New Roman, вирівнювання – по ширині.

Розділи, підрозділи і пункти роботи повинні мати заголовки. Заголовки структурних елементів курсової роботи: «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ», «ДОДАТКИ» слід розташовувати в середині рядка і друкувати прописними буквами без крапки в кінці. Перенесення слів у заголовку розділу не допускаються.

Заголовки підрозділів або пунктів курсової роботи слід починати з абзацного відступу і друкувати рядковими буквами, окрім першої прописної без крапки в кінці.

Абзацний відступ повинен бути однаковим по всьому тексту роботи і рівним п'яти знакам.

Відстань між заголовком і подальшим текстом повинна бути 2 інтервали. Кожний структурний елемент курсової роботи слід починати з нової сторінки. Підрозділи друкуються послідовно в рамках одного розділу.

3.2 Нумерація сторінок, розділів, підрозділів і пунктів

Сторінки слід нумерувати арабськими цифрами. Нумерація сторінок повинна бути наскрізною. Номер сторінки проставляють в правому верхньому кутку без крапки в кінці. Титульний лист і зміст включають в загальну нумерацію сторінок. Номер сторінки на титульному листі і змісті не проставляється. Нумерація сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул здійснюють без якого-небудь знаку, наприклад, знаків № або §. Номер розділу ставлять після слова «РОЗДІЛ», після номера крапку не ставлять, далі з нового рядка друкують назву розділу прописними буквами. Підрозділи повинні мати порядкову нумерацію в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового підрозділу, розділеного крапкою. Після номера підрозділу крапку не ставлять, наприклад 1.1, 1.2 і т.д.

Пункти повинні мати порядкову нумерацію в межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з номера розділу, порядкового номера підрозділу і порядкового номера пункту, розділеного крапкою. Після номера пункту крапку не ставлять, наприклад, 1.1.1, 1.1.2, і т.д.