Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kontrolnye / Статистычна физика / МВ до виконання ОДЗ_2011_12.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
90.62 Кб
Скачать

Обов’язкове домашнє завдання (одз)

Відповідно до затвердженого навчального плану студенти протягом семестру виконують 1 обов'язкове домашнє завдання.

На титульному аркуші повинні бути зазначені ОДЗ, прізвище, ім'я та по батькові студента, група та номер варіанту.

Текст ОДЗ оформлюється на форматах А4 (210х297 мм2), шрифт Times New Roman, розмір 14, з інтервалом - 1,5 . Об’єм тексту роботи повинен складати 20 сторінок. При оформлені роботи необхідно залишити ліве поле – 25 мм, праве – 10 мм, верхнє та нижнє – 10 мм.

Текст роботи може розбиватися на розділи (РОЗДІЛ1, РОЗДІЛ 2), на пункти (1.2 , 1.3) та підпункти (1.1.1, 1.1.2). Назва розділів пишуться великими літерами (ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА, РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА). Кожен розділ пишеться з нової сторінки.

Текст роботи повинен мати нумерацію сторінок (арабськими цифрами у правому верхньому куті) починаючи з титульного листа. На титульному листі номер не ставиться. Формули повинні бути написані чітко. Після виконання ОДЗ потрібно залишати півсторінки вільними для зауважень рецензента.

Номер варіанта виконуваного ОДЗ (вихідні дані для розрахунку) відповідає номеру за списком студента. Якщо робота студента не відповідає номеру варіанту, то робота викладачем розглядатися не буде та не буде зарахована.

Перед виконанням ОДЗ необхідно вивчити відповідні теми теоретичного курсу за підручниками, приведеними в переліку. Тільки після цього можна розпочати виконання обов'язкових домашніх завдань.

Посилання на літературні джерела варто позначати арабськими цифрами у квадратних дужках із вказівкою сторінки, таблиці або малюнка, наприклад, [4, с. 95] або [6, табл. 1-19].

Наприкінці роботи приводиться список літератури, використаної студентом при вивченні теми та виконанні ОДЗ. ОДЗ потрібно виконати, і здати на перевірку викладачеві в призначений термін.

Робота повинна бути підписана студентом із вказівкою дати.

Зараховується (з оцінкою) тільки правильно виконана робота. Робота, що містить істотні помилки, повертається студентові на виправлення, при цьому в рецензії вказується, у чому складається помилка. Всі виправлення роботи виконуються в тій же роботи на вільних або додаткових аркушах.

Закреслювання неправильних цифр і надписування правильних у розрахунках не допускається. Також не допускається переписування раніше виконаної й перевіреної роботи в новий екземпляр і надання її знову на перевірку без рецензії.

До диференційного заліку з курсу «Статистична фізика» студент допускається тільки після виконання навчального плану: повного відпрацьовування всіх практичних занять і здачі (з оцінкою) планового обов'язкового домашнього завдання.

Індивідуальне завдання для самостійної роботи студентів видається викладачем під час практичних занять та мають мету більш глибокого вивчення курсу «Статистична фізика» та включає в себе дві частини: теоретичну і розрахункову.

Зразок титульного листа

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УКРАЇНИ

Конотопський інститут Сумського державного університету

Центр заочної та дистанційної форм навчання

ОБОВ’ЯЗКОВЕ ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

з дисципліни: «Статистична фізика»

Варіант ____________

Виконав:

студент групи ЕПз-91к ПІБ студента

Перевірив:

викладач ПІБ викладача

Конотоп 2011