Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_ДОГОВІР_виробнича практика_2013 зі змінами.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
426.5 Кб
Скачать

Договір про навчально-виробничу практику

"____" ____________ _____ р.

Панютинський професійний аграрний ліцей,

Харківська область, смт. Панютине, м. Лозова,

в особі директора ліцею Муштея Володимира Миколайовича (далі навчальний заклад), з однієї сторони, та_ ТОВ «Сервіс контроль»___________________________ ____________________________________________________________________,

(найменування підприємства, установи та організації)

(далі - підприємство), з другої сторони в особі___директора_Комара Є.Г._______________ ________________________________________________________________________________ (посада, прізвище, ім'я та по батькові)

уклали Договір про таке:

  1. Підприємство зобов'язується:

    1. Надати учням, слухачам обладнані робочі місця для проходження виробничого навчання та виробничої практики згідно за планом-графіком:

№ п/п

Назва і код професії

Прізвище, ім’я учня

Форма професійно-практичної підготовки (виробниче навчання, виробнича практика)

Рік навчання

Терміни виробничого навчання, виробничої практики

початок

закінчення

4112 «Оператор комп'ютерного набору»

Дорошенко Едуард Олегович

виробнича практика

2015

11.05.2015

18.06.2015

    1. Розподілити наказом учнів на робочі місця та призначити кваліфікованих працівників підприємства для безпосереднього керівництва виробничим навчанням та виробничою практикою з оплатою їх роботи в установленому порядку.

    2. Забезпечити учнів виробничими завданнями, документацією, технічним обладнанням, не допускати простоїв і використання їх на роботах, що не відповідають навчальним програмам та майбутнім професіям.

    3. Забезпечити учням безпечні умови праці на кожному робочому місці на рівні нормативних вимог. Проводити інструктажі з охорони праці. Забезпечити учнів та майстрів виробничого навчання спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту та лікувально-профілактичне обслуговування за нормами, встановленими для відповідних штатних працівників підприємства.

    4. Надати учням та майстрам виробничого навчання можливість користуватися лабораторіями, кабінетами, майстернями, бібліотеками, технічною та іншою документацією, необхідною для виконання навчальних програм та відповідних завдань.

    5. Забезпечити облік виконаних кожним учнем робіт та оплату їх праці відповідно до законодавства.

    6. Повідомляти навчальний заклад про всі вчинені учнями порушення трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку, правил і норм охорони праці та нещасні випадки, що сталися з ними.

    7. Після закінчення виробничої практики надати виробничу характеристику на кожного учня.

    8. За домовленістю з навчальним закладом здійснити оплату проїзду учнів та майстрів виробничого навчання до місць виконання робіт і назад з розрахунку _____________________________ та створити для них необхідні житлово-побутові умови.

    1. Додаткові зобов'язання ________________________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]