Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПЗ № 2 Основні прийоми роботи з документами.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
2.84 Mб
Скачать

2.2 Текстовий редактор Блокнот

До початку створення документа задаються параметри сторінки командою Файл Макет сторінки. Тут можна вибрати: формат паперу з списку, що розкривається Розмір; орієнтацію папери: Книжкова або Альбомна; поля – інтервали між текстом і краями листу; колонтитули (верхній і нижній) – в них можуть проставлятися номера сторінок, дата, час створення документа, його назва і т. ін. Клацання по кнопці „ОК” закриває вікно Макет сторінки із збереженням усіх установок.

 

2.3 Текстовий процесор WordPad

Текстовий процесор WordPad - дозволяє не тільки створити текст, але й відформатувати його. З головного меню запускається командою Пуск Програми Стандартні WordPad.

 

2.4 Текстовий процесор Word

Текстовий процесор - це прикладне програмне забезпечення, що використовується для створення текстових документів. При створенні документів цілий ряд процедур форматування и редагування виконуються автоматично, а допоміжні програми (Майстри) дозволяють істотно спростити процес створення документів, факсів, листів, брошур, рукописів, тез.

Файли Word називають документами. В MS Word можна створювати документи, редагувати, форматувати і рецензувати їх, виводити на друк.

 

 

21