Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тематика_курсових_робіт.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
82.94 Кб
Скачать

Захист курсової роботи

Курсові роботи, які за висновком наукового керівника заслуговують позитивної оцінки, подаються до захисту. Студенти, роботи яких не допущені науковим керівником до захисту, отримують оцінку "незадовільно". Захист курсових робіт відбувається у встановлений термін у присутності студентів та комісії: наукового керівника і членів комісії. Під час захисту називається тема і мета дослідження, повідомляється план роботи і коротко передається її зміст. Особливу увагу при цьому необхідно звернути на практичну частину роботи, власне на результати виконання дослідного завдання та методичні розробки. Виступ завершується формулюванням висновків.

Під час захисту студент повинен відповісти на запитання присутніх і зауваження, зроблені науковим керівником.

За результатами захисту курсової роботи виставляється оцінка, яка заноситься до екзаменаційної відомості та залікової книжки.

На «відмінно» оцінюються роботи, присвячені малодослідженим темам, або тим, що потребують переосмислення на основі раніше недоступних джерел та літератури. Зміст роботи повинен бути завершеним сюжетом, який розкриває зазначену тему згідно з планом, розробленим студентом при допомозі наукового керівника. Робота має бути оформлена відповідно до викладених вище вимог. На «добре» та «задовільно» оцінюються роботи, які розкривають у цілому тему, але не відповідають одній або кільком вищезазначеним вимогам. Загальна оцінка роботи здійснюється з урахуванням результатів її захисту перед відповідною комісією.

Додаток №1

Міністерство освіти і науки україни

______________________________________________________

(назва навчального закладу)

Факультет _____________________________

Курсова робота на тему

«_______________________________________________»

назва

Студента _____групи

спеціальність ______________

__________________________

(прізвище, ім’я та по-батькові)

Науковий керівник: __________________

(прізвище, ім’я та по-батькові)

(Місто - рік)