Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Bukh_oblik / БО КМСОНП / ИНд_роб.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
103.42 Кб
Скачать

6. Підсумковий контроль

Підсумковий контроль з дисципліни “Бухгалтерський облік” проводиться у вигляді письмового іспиту.

Метою проведення письмового контролю є оцінка здатності студента застосовувати набуті вміння і навички з формування інформації про господарські процеси в обліку і фінансовій звітності згідно методів і методологій затверджених у Положеннях (стандартах) бухгалтерського обліку, інших нормативних документах.

Завдання до іспиту включають теоретичні питання, розрахункові завдання і тести.

Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 20 балів (включно).

Для отримання максимально можливої оцінки за розкриття теоретичного питання студент повинен виявити всебічне системне і глибоке знання програмного матеріалу; засвоєння основної та додаткової літератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами та методологією бухгалтерського обліку.

Для оцінки з виконання розрахункових задач та тестових завдань застосовуються такі ж критерії, як і на модульному контролі.

Студент, який за результатами поточного контролю знань, занесеними викладачем у відомість обліку поточної успішності, набрав менше 40 балів, до іспиту не допускається.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за результатами поточного модульного контролю (ПМК), отриманої як середнезважне значення за ПМК за 2 семестри та результат іспиту.

240

Соседние файлы в папке БО КМСОНП