Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Кваліфікаційна практика_магістри_2011.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
205.82 Кб
Скачать

Заняття та екскурсії під час практики

Заняття можуть проводитися у вигляді семінарів, які сприятимуть поглибленню теоретичних знань з використанням технічних можливостей та інформаційних даних бази практики. Семінари повинні розкрити студентам перспективи розвитку спеціальності, допомогти підготуватися до майбутньої професійної діяльності. Для проведення таких занять залучаються найбільш кваліфіковані спеціалісти бази практики, провідні вчені, консультанти з міжнародних організацій.

Довідково-інформаційна література

Для виконання програми практики студент повинен ознайомитись із спеціальною літературою, що є на базі практики - державними стандартами, нормативними матеріалами, методиками, інструкціями, аналітичними оглядами, наочними матеріалами тощо. Перелік літератури узгоджується разом з керівниками від бази практики та університету.

VII. Форми і методи контролю

Поточний контроль виконання програми практики здійснюється згідно із встановленим регламентом проведення проміжного контролю, а також керівником практики від кафедри щодо ведення студентом щоденника та виконання ним інших завдань.

Проміжний контроль здійснюється на базах практики за трьома етапами:

перша проміжна атестація включає захист розділів звіту з практики: 1) організаційна структура бази практики; 2) опис роботи основного відділу (управління) практики;

друга проміжна атестація включає захист розділу звіту з практики: 4) наукова робота;

третя проміжна атестація включає захист розділів звіту: 3)опис роботи суміжного відділу (управління) практики; 5) самостійна робота.

Підсумковий контроль практики передбачає захист звіту і диференційовану оцінку (відмінно, добре, задовільно, незадовільно) роботи студента-практиканта керівником від підприємства та керівником від кафедри в останні три дні практики.

VIII. Підведення підсумків практики

Підсумки практики підводяться при захисті студентом звіту на засіданні комісії. Склад комісії та термін захисту визначає відповідальний за організацію практики на кафедрі. До комісії входять голова комісії, керівники практики від кафедри та бази практики.

Диференційовану оцінку за практику отримує студент окремо від керівника з бази практики, керівника від кафедри та за захист звіту про практику. Оцінювання здійснюється за чотирма рівнями: 2, 3, 4 або 5 балів.

При виставленні диференційованої оцінки враховуються характеристика, яка видана керівником від бази практики, зміст і оформлення звіту, його захист, відповіді на запитання. Диференційована оцінка з практики враховується нарівні з іншими оцінками, які характеризують успішність студента. Результати захисту звіту з практики заносяться в екзаменаційну відомість, проставляються у заліковій книжці за підписами членів комісії. Студент, що не виконав програму практики і отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при захисті звіту з практики, направляється на практику вдруге або відраховується з університету. Результати проходження кваліфікаційної (переддипломної) практики обговорюються на засіданнях кафедри. Звіт після захисту передається на збереження до архіву.

Відповідальний за організацію практики від кафедри інформує адміністрацію університету щодо фактичних термінів початку і закінчення практики, складу груп студентів, які пройшли практику, додержання ними вимог виробничої дисципліни, вимог щодо змісту звіту і його захисту на базі практики та з інших питань організації та проведення практики, що оформляється загальним письмовим звітом кафедри про проходження

практики. Звіт кафедри про результати кваліфікаційної практики подається відповідному структурному підрозділу університету.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]