Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NARESHTI.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
89.64 Кб
Скачать

ЗМІСТ

ВСТУП…………………………………………………………………….… 2

1ДОСЛІДЖЕННЯ БАЗИ ПРАКТИКИ….... ………………………………3

2 ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ…………………...…………………….6

2.1.Аналіз рекомендацій щодо організації доменних структур…….......6

2.2. Налаштування групових політик в ACTIVE DIRECTORY…….......9

ВИСНОВКИ………………………………………………………………...12

СПИСОК ВИКОРЕСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………….13 ДОДАТОК А ПЛАН ПРИМІЩЕННЯ…………………………………….14

ВСТУП

У кожному вузі України передбачено проходження студентами проектно технологічної практики, яка є обов’язковим складовим елементом підготовки будь-якого спеціаліста. Під час проходження практики студент закріплює здобуті знання і навички, отримуючи практичний досвід роботи в реальних економічних умовах.

Студент може мати досконалі теоретичні знання, але може розгубитися в ситуації, коли виникне необхідність прийняти рішення в реальних економічних умовах. Тому необхідно забезпечувати студентам змогу пройти виробничу практику ще під час навчання у вузі, для того, щоб спробувати себе не тільки в ролі теоретика, але й практика.

Проектно технологічна практика для студентів спеціальності 5.05010201 "Обслуговування комп'ютерних систем та мереж" є невід'ємною складовою частиною процесу їх професійної підготовки і проводиться на сучасних підприємствах та організаціях, оснащених відповідним апаратним та програмним забезпеченням комп'ютерних систем та мереж.

Метою Проектно технологічна практика для студентів спеціальності 5.05010201 є оволодіння студентами сучасними методами ефективного застосування комп'ютерних та мережних технологій для вирішення задач комплексної автоматизації підприємств і установ, вивчення практичних рішень в галузі організації та побудови регіональних, корпоративних та локальних комп'ютерних мереж, розподілених комп'ютерних систем, дослідження характеристик, виконуваних функцій, етапів розробки, тестування та впровадження використовуваних на об'єктах практики універсального та спеціалізованого апаратного та програмного забезпечення комп'ютерних систем та мереж.

1 Дослідження бази практики

Приватне підприємство “Знак Якості” займаеться продажом та установленням різної технічних приладів, в тому числі : системи охорони та відеоспостереження, відеонагляду, системи контролю доступу, сигналізація, камери, відеонагляд, домофони, встановлення, монтаж, сервіс,гарантія.

Людський мозок, як давно доведено, це унікальна система. Щоденний потік інформації заповнює його щохвилини. Однак потрібне інколи важко згадати чи відтворити. Тому, завданням нашого сайту 109.te.ua є безперешкодне, термінове, повне надання потрібної інформації користувачам.

Саме тому, щоб не витрачати свій дорогоцінний час на оголошення, пошук через знайомих та запобігти різним фінансово затратним діям з вашого боку, - створено найкращі пропозиції у нашій довідці, підтримуючи бізнес місцевого виробника, що є прямим поштовхом розвитку економіки краю!

Сотні фірм, особливо новостворених, шукають свого споживача через дорогу та іноді неефективну рекламу, в той самий час, коли їхні майбутні клієнти також займаються пошуком потрібних їм товарів чи послуг.

Ми намагалися створити просту систему пошуку. Наприклад, щоб взнати, де купити цеглу, вікна чи штори, у нашій пошуковій системі достатньо вказати ключове слово або його частину - і Ви легко знайдете потрібний товар чи послугу.

Доступність інформації для різних користувачів ми забезпечили розміщенням її як у електронному (диски, сайт 109.te.ua) так і у паперовому видах – довідниках. Зважаючи на економічну ситуацію в країні, вартість диску і довідника є доступною. Усім бажаючим, для розміщення інформації у нашій довідці, пропонуємо зареєструватись на сайті 109.te.ua з правом постійного доступу для редагування своїх даних. Розміщення передбачається як безкоштовне, так і на елітних кольорових сторінках.

Організаційна структура.  “Знак якості", ПП

Директор Кацюбка Тарас Мирославович

Заступник директора Ференц Ігор Петрович

Апаратне забезпечення, що використовує ПП

Комп'ютерна мережа може бути визначена як система розподіленої обробки інформації, що складається з комп'ютерів, територіально-розосереджених і взаємодіючих між собою за допомогою засобів зв'язку. Комп'ютери, що входять до складу мережі, виконують досить широке коло функцій, основними серед яких є:

- організація доступу до мережі;

- управління передачею інформації;

- надання обчислювальних ресурсів і послуг абонентам мережі.

На підприємстві близько 2 комп’ютерів. Одні із них це:

  • Intel Celeron

663 МГц,

256 МБ ОЗУ -

128M SDRAM PC 133

128 M PC 133 NCP NC 3155

  • AMD Phantom 8450

Triple-Core Processor

2,11 ГГц, 1,87 ГБ ОЗУ

ATI Ridgeon 2100 Graphics

ПП 700 МБ

Принтери – 2 шт.

Konica Xerox

Minolta 3117

Відеокамери - 1шт.

NOVUS NVC-422H/IR

Телефони – 3 шт.

Philips

Інтернет провідний – Укртелеком ОГО

Послуга ОГО! базується на технології ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). ADSL – це технологія , яка дозволяє організувати постійно діючий високошвидкісний доступ до Інтернет по існуючій телефонній лінії.

На підприємстві комп’ютери до мережі підключаються за такою схемою:

Рис. 1.1 - Тип підключення мережі

Головною вимогою, яка ставиться до мереж, є виконання мережею її основної функції – забезпечення користувачам потенційної можливості доступу до розділюваних ресурсів усіх комп'ютерів, об'єднаних у мережу. Всі інші вимоги – продуктивність, надійність, сумісність, керованість, захищеність, розширюваність і масштабованість – зв'язані з якістю виконання цієї основної задачі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]