Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
бп.docx
Скачиваний:
86
Добавлен:
27.07.2016
Размер:
106.46 Кб
Скачать

3. Характеристика цього продукта

Кафе-кондитерська «Mio Vita» буде займатися виробництвом і реалізацією кондитерських виробів. Вироби будуть завжди якісними і свіжими. Спочатку асортимент і обсяги виробництва будуть невеликі. Але надалі, в міру завоювання споживача, перше і друге буде розширюватися. І тільки на другому етапі розвитку буде розвиватися такий вид послуг, як замовлення продукції через інтернет, мобільний додаток де можна робити замовлення,брати участь у акціях та отримувати бонуси, доставка продукції на будинок або в офіс.

Кафе-кондитерська «Mio Vita» планує надавати такі види послуг:

  1. випічка і реалізація кондитерських виробів.

  2. надання послуги «товари в дорогу»

  3. надання послуги кейтеринг

4) проведення свят, банкетів, ювілеїв, торжеств,фото сесій,майстер класів.

В даний час на ринку послуг існує безліч кафе кондитерських, що надають аналогічні послуги, однак, основним недоліком товарів і послуг у конкурентів є високі ціни, і невисока якість продукції,та не бажання йти в ногу з інноваціями.

В даний час в нашому невеликому місті Кіровоград існує безліч підприємств громадського харчування. Однак мало хто з них реалізує продукцію в повному обсязі власного виробництва.

Кондитерські вироби реалізуються як напівфабрикатів через торговельну мережу, або продаються в місцях великого скупчення народу (на ринках) і сервіс там відповідний. Так що основними нашими конкурентами можуть бути кафе, піцерії міста, а також всілякі бари.

Основною перевагою планової нової кафе кондитерської «Mio Vita» буде можливість зниження собівартості і цін, підвищення якості, розширення асортименту послуг (товарів).

Планується створити мережу кафе кондитерської «Mio Vita» по всьому місту, які представлятимуть широкий асортимент страв і послуг.

В даний час споживачі стали дуже розбірливі. І на це якість ми будемо спиратися, відкриваючи кондитерської «Mio Vita» .

У кафе кондитерської «Mio Vita» буде зручний режим роботи, побудований таким чином, що вже з 10 години ранку ви зможете поласувати смачними кондитерськими виробами випити чашечку - іншу гарячої кави або чаю. Дуже зручний режим роботи: 10.00-22.00

Продукція відрізняється наступними важливими особливостями:

• висока якість

• традиційна рецептура

• свіжість

• прекрасні смакові якості

• низька ціна

Вироблені кондитерські вироби повинні користуватися досить великою популярністю серед споживачів, т. к., незважаючи на величезну кількість всіляких кафе, закусочних і інших закладів подібного роду, кондитерські величезний асортимент кондитерських виробів власного виробництва практично відсутній в закладах харчування нашого міста.

4.Місцезнаходження кафе кондитерської «Mio Vita»

Юридична адреса Україна,м. Кіровоград , вул..Дворцова 5

Розташування кафе дуже вигідне, з географічної точки зору:

Знаходиться у центрі міста;

Знаходиться в густо населеному районі;

Розташування транспортних вузлів достатньо близько, що дозволяє з мінімальними витратами поставляти сировину. Місцем відпочинку від буденності і буде слугувати кафе кондитерська «Mio Vita». Переваги цього місцезнаходження беззаперечні: особливо гостро це відчувається в районі парку «Ковалівського», який є адміністративним, діловим і культурним центром міста. В цій частині міста знаходяться державні установи, офіси великих і середніх фірм, великих підприємств торгівлі, вищі навчальні заклади. Недоліком такого розміщення є безпосередня близькість від конкурентів. У центрі міста проходять всі свята, саме сюди направляються люди ввечері зі своїми родинами, з друзями для того, щоб повечеряти і приємно провести час.