Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Chto_takoe_press.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.11.2018
Размер:
139.78 Кб
Скачать

Пресс-релиз

У лютому 2010 р. у Києві меблевий гігант IKEA розпочне будівництво найбільшого супермаркету у Європі. У супермаркет, розміром у 22 тис. кв. м, шведський гігант планує вкласти 300 млн. евро. У перші дні роботи супермаркету (вересень-жовтень 2011 р.) киян очікує розпродаж меблів.

Супермаркет буде побудований у районі станції метро «Харківська». Основним чинником вибору місця будівництва є хороша транспортна розв'язка, що потрібно для економії на доставці і збиранні меблів шляхом самокомплектування і само вивозу покупцем.

Компанія IKEA знаменита скандальними відкриттями своїх магазинів. У перші дні для залучення покупців вона, як правило, придбати меблі у двічі, тричі дешевше їх вартості. Такі кроки не тільки привертали увагу значно більшої кількості покупців,яку могли обслужити у магазині, але, навіть, супроводжувалися погромами (Великобританія) та жертвами (Саудівська Аравія). Задля попередження таких випадків, у перші робочий місяць, супермаркет працюватиме без вихідних і з подовженим робочим днем.

Контактна інформація:

Email: media@ikea.com

Для редакторів:

Головна сторінка веб-сайту компанії IKEA в Україні: http://www.ikea.com/ua

Головна сторінка веб-сайту компанії IKEA: www.ikea.se

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]