Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dodatok_B (1).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
84.48 Кб
Скачать

13

Додаток Б

ДОГОВІР № 125-2

поставки вугілля антрацит

Місце укладення:

Дата укладення:

ТДВ «ПЕМЗ ім. К.Маркса» (в подальшому поіменоване як Постачальник) в особі _______________________, який діє на підставі повноважень, наданих ____________________, з однієї сторони, та

__________________________________________________ (в подальшому поіменоване як Покупець) в особі __________________________, який діє на підставі повноважень, наданих __________________, з другої сторони,

які надалі по тексту поіменовані разом як Сторони, а кожне окремо – як Сторона,

дійшли до взаємної згоди і уклали цей договір поставки Продукції (надалі – Договір) відповідно до чинного цивільного законодавства про наступне:

1.Терміни, що вживаються у цьому договорі та погоджені сторонами:

1.1. Дата відвантаження – дата передачі Продукції органам залізниці для перевезення, що засвідчується штемпелем станції відправлення на залізничній накладній.

1.2. Дата оплати – дата поступлення грошових коштів на поточний банківський рахунок Постачальника.

1.3. Станція призначення – залізнична станція, яка визначена Покупцем в його заявці, в якості кінцевого пункту транспортування (перевезення) Продукції.

1.4. Заявка – письмове повідомлення Покупця про готовність прийняти і оплатити Продукцію. Заявка містить реквізити відвантаження, в т. ч. базисні умови поставок, інформацію про орієнтовну кількість Продукції та їх марку (найменування). Заявка підписується уповноваженою особою Покупця та скріплюється печаткою Покупця. Заявка оформлена відповідно до умов цього договору є підставою для укладення сторонами відповідного додатку до цього Договору на поставку конкретної партії Продукції.

1.5. Повідомлення про відвантаження (інформаційно-відправний лист) – письмове повідомлення Постачальника про факт відвантаження Продукції, що обов'язково містить дату відвантаження, кількість та марку (найменування) відвантаженої Продукції, номери вагонів, а також містить інформацію про вантажоотримувача і про станцію призначення.

1.6. Вантажовідправник – (відправник вантажу) – зазначена у документі на перевезення вантажу (накладній) юридична чи фізична особа, яка передає вантаж залізниці для його перевезення.

1.7. Вантажоотримувач – (одержувач вантажу) – зазначена у документі на перевезення вантажу (накладній) юридична чи фізична особа, яка уповноважена та зобов’язана отримати вантаж.

2.Предмет договору

2.1. У порядку та на умовах, визначених цим Договором, Постачальник зобов'язується передавати у власність Покупця Продукцію, що виробляється ТДВ "____________", а Покупець зобов’язується приймати цю Продукцію (в подальшому – Продукція) та повністю оплачувати їхню ціну (вартість).

2.2. Поставка (передача у власність) Продукції в рамках і на підставі цього Договору здійснюється окремими партіями, відповідно до цього Договору, оформлених на підставі поданих Покупцем заявок.

2.3. Умови про кількість, асортимент, ціну (вартість) та умови поставки окремої партії Продукції узгоджуються сторонами шляхом укладення (підписання) письмових Додатків до цього Договору по кожній окремій товарній поставці (товарній партії) Продукції.

2.4. Зобов’язання Сторін по поставці (передачі у власність) відповідної партії Продукції в рамках цього Договору виникають лише після підписання Сторонами відповідного Додатку до цього Договору.

2.5. Кожен Додаток до цього Договору на поставку відповідної партії Продукції формується та укладається Сторонами на підставі та відповідно до поданої Покупцем заявки на поставку Продукції.

3. Порядок та умови поставки продукції за цим договором

3.1. Постачальник здійснює поставку Продукції на умовах DAF - (пункт митного перетину) відповідно до офіційних правил тлумачення торговельних термінів INCOTERMS в редакції 2000 року. Конкретні умови поставки вказуються в заявці Покупця та фіксуються в тексті відповідного Додатку до цього Договору. При цьому фактичним вантажоотримувачем Продукції може бути як сам Покупець, так і вказані ним треті особи, які не є сторонами цього Договору.

3.2. Доставка (транспортування) Продукції за цим Договором здійснюється залізничним транспортом.

3.3. Постачальник здійснює поставку Продукції окремими партіями в строки (терміни), вказані в Додатках до цього Договору, та за умови наявності заявки Покупця, яка є підтвердженням готовності Покупця до приймання Продукції. В заявці Покупця обов`язково вказується найменування та кількість Продукції, реквізити вантажоотримувача, а також інші умови поставки відповідної партії Продукції. Відповідальність за достовірність інформації, яка вказується в заявці, несе Покупець.

3.4. Поставка Продукції за цим Договором здійснюється в наступному порядку:

3.4.1. Покупець щомісячно до 10-го числа повідомляє Постачальника про кількість та асортимент Продукції, яку має намір придбати.

3.4.2. Заявка на поставку Продукції вручається Покупцем - Постачальнику не пізніше 10-го числа місяця, у якому відбудеться поставка Продукції (письмово, факсом, електронною поштою) з наступним підтвердженням отримання в телефонному режимі. Обов'язок вручення заявки покладається на Покупця;

3.4.3. Заявка може бути відправлена з факс-апарату, за умови, що вона дозволяє ідентифікувати Покупця;

3.4.4. Протягом 3 календарних днів після отримання заявки на придбання Продукції, Постачальник насилає (поштою, факсом, електронною поштою) Покупцю рахунок для здійснення авансового платежу за Продукцію зазначену в заявці.

3.4.5. Авансовий платіж, що сплачується Покупцем становить 50% вартості Продукції;

3.4.5. Покупець не пізніше 2 банківських днів після отримання рахунку сплачує Авансовий платіж на розрахунковий рахунок Постачальника;

3.4.6. Отриманий Постачальником авансовий платіж є підставою для Поставки Продукції Покупцю;

3.4.7. Остаточний розрахунок за Продукцію, проводиться до моменту приймання її Покупцем.

3.5. Покупець на вимогу Постачальника зобов'язаний надати Постачальнику і направити на адресу станції відправлення телеграму від станції призначення про готовність прийняти вагони для Покупця, або визначених ним третіх осіб. У випадку затримки відправлення такої телеграми Постачальник вправі відмовитися від поставки Продукції або затримати (перенести) її поставку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]