Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gorogankina_M.E.Metod.rekomendatsiyi.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
91.22 Кб
Скачать

Ступінь популярності валют (у % від числа опитаних)

Складено за: Негоціант. - 1999. - № 15. - 21.04.-27.04.

Виконувати роботу потрібно самостійно, уникаючи механічного переписування і компіляції підручників, брошур або статей із часописів. У противному випадку в тексті обов'язково з’явиться стилістичний різнобій, а окремі положення стануть суперечити одне одному.

Про культуру тексту курсової роботи свідчить відсутність граматичних помилок, неприпустимих скорочень окремих слів, крім узвичаєних, а також акуратність і перебірливість почерку. Все це говорить про повагу до своєї праці та майбутнього рецензента.

4. Оформлення курсової роботи

Оформлення курсової роботи повинно враховувати вимоги щодо оформлення наукових праць відповідно чинного Держстандарту України (ДСТУ 3008-95).

На титулі курсової роботи вказуються такі реквізити: назва міністерства, вузу, кафедри, навчальної дисципліни, теми, прізвище, ініціали виконавця, спеціальність, курс, група, а також прізвище, ініціали, вчений ступінь і наукове звання керівника-рецензента (див. Додаток 1).

Сторінки тексту повинні бути пронумеровані. Для кожного з пунктів плану послідовно зазначається номер сторінки початку кожного розділу роботи. Кожний розділ роботи бажано починати з нової сторінки. На сторінці зліва потрібно лишати поля шириною 3-4 см для можливих зауважень рецензента. Наприкінці роботи лишають чисті сторінки для висновку рецензента. У роботі повинен бути підпис виконавця і дата її виконання.

Обсяг курсової роботи, як правило, складає 25-30 рукописних сторінок стандартного формату. Курсова робота рахується рукописним письмовим завданням. Але для оформлення основного тексту припустимо використання текстового редактора персонального комп’ютера.

Завершує текст курсової роботи список використаної літератури. При цьому спочатку перераховуються офіційні і нормативні документи, такі як закони Верховної Ради України, Постанови уряду, Укази Президента. Після цього за абеткою приводиться інша література: монографії, підручники, журнальні і газетні статті, статистичні збірники і бюлетені. Літературні джерела описуються відповідно до правил державного стандарту (7.5-88 ), наприклад:

1. Закон України “Про господарські товариства” // Відомості Верховної Ради України. - 1991. - № 49. – 682 с.

2. Концепція функціонування і розвитку фондового ринку України : Постанова Кабінету Міністрів України. - № 227 від 27.04.94. // Урядовий кур'єр. - 1994. - № 23.- С. 2.

3. Безгалін О.В. Перехідна економіка: курс лекцій по політичній економії. - М.: ТАУРУС, 1994. - 273 с.

4. Макконнелл Кемпбелл Р., Брю Стенлі Л. Економіка: Принципи, проблеми, політика / Перек. з англ. II видан. - К.: Хагар-демос, 1993.- Т. 1-2. – 278 с.

5. Воронін О.Н. Маркетинг у спільних підприємствах. // Економіка України. - 1996. - № 2. - С. 38-40.

Курсова робота може бути виконана як російською, так і українською мовами.

Оформлення курсової роботи завершується брошуруванням за допомогою швидкопошивача або у іншій обкладинці. Курсова робота на денному відділенні реєструється на кафедрі та передається керівнику для рецензування. Для заочної форми навчання збір і реєстрація робіт відбувається у деканаті.