Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Заняття 3.3..doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
160.77 Кб
Скачать

3. Заключна частина.

Дії викладача.

1. Зробити висновки по заняттю:

Начальник варти відповідає за охорону та оборону доручених варті об'єктів, бойову готовність особового складуварти, правильне несення ними служби, за організацію та проведення заходів виховної роботи, збереження та справність огорожі, засобів зв'язку, сигналізації, транспортних і технічних засобів, засобів пожежогасіння на постах і у вартовому приміщенні, а також за збереження боєприпасів, документації та майна, які є у вартовому приміщенні, згідно з описом, додержання встановленого порядку у вартовому приміщенні.

Розвідний відповідає за правильне несення служби підлеглими йому чатовими, вчасну зміну й виставлення їх на пости, правильне здавання та прийняття чатовими постів.

3. Опитувально-відповідальним методом (без виставлення оцінок) перевірити ступінь засвоєння навчального матеріалу і якщо необхідно, дати роз`яснення.

Основні питання контролю:

Обов’язки начальника варти.

Обов’язки помічника начальника варти.

Обов’язки розвідного, чатового.

4. Дати завдання на самостійну роботу :

- вивчити матеріал заняття: Статут гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України. – К.: "Варта", 2004. Методичний посібник з основних питань організації повсякденної діяльності військ (сил). –К.: "Варта", 2003.

5. Повідомити студентам тему наступного заняття:

Модульно-контрольна робота.Статути Збройних Сил України.

Старший викладач Лазарчук П.Г.

14