Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робота з фун-ки №5 (1).doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
21.11.2018
Размер:
521.73 Кб
Скачать

3. Висновок

Отже, виконавши цю роботу, я дізналась, і зрозуміла що з себе представляє фабрика ЗАО «Vin STD».

В першій частині роботи, загальна характеристика ЗАО «Vin STD», я визначила: коли була заснована фабрика, скільки років вона на ринку, з якими постачальниками вона співпрацює, і з якими компаніями конкурує на ринку. Також я показала які потоки проходять через дане підприємство, через які саме частини підприємства (відділи, цехи, підрозділи) здійснює свій рух кожен окремий потік.

Друга частина роботи- це практична частина, за допомогою якої я закріпила засвоєний матеріал з дисципліни “Функціональна логістика” ( а саме вирішення задач: визначення варіанту зберігання та транспортування продукції, оцінка перевізників за комплексним критерієм, вибір управлінського рішення “Make or Buy”, планування матеріальних потреб на підприємстві), виконавши розрахунки для вищезазначених задач, які стосуються безпосередньо фабрики ЗАО «Vin STD».

Отже, виконавши цю роботу, ми детально розглянули фабрику ЗАО «Vin STD», з її характеристиками, описами макросередовища фабрики, і мікросередовища (побудувавши рисунки з її потоками, зробивши графіки до задачі). Розв’завши задачі по даній фабриці, можна приблизно виявити наскільки добре фабрика ЗАО «Vin STD» функціонує, і розвивається.

4. Список використаних джерел

1) http://lagoda-kiev.narod.ru

2) http://www.ukrmebel.com

3) http://revolution.allbest.ru

4) Функціональна логістика : методичні рекомендації до виконання контрольних робіт / уклад : М. Ю. Григорак, О. К. Катерна. - : Видавництво Національного авіаційного університету «НАУ-друк», 2009. – 32 с