Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
кондиціонери1.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
20.12.2018
Размер:
71.84 Кб
Скачать

7. Умови платежу

7.1. 35% загальної суми контракту виплачуються Покупцем протягом 3 банківських днів з дня надання рахунку Постачальником після підписання цього Контракту.

7.2. 65% загальної суми контракту виплачуються Покупцем протягом 5 банківських днів з дня передачі товару Покупцю

7.3. Розрахунок за поставлений Товар сторони виробляють шляхом перерахування відповідних сум на розрахунковий рахунок Постачальника (в доларах США) за курсом НБУ на момент перерахування.

7.4. Банківські витрати по перерахуванню коштів здійснюються за рахунок Покупця.

7.5. Усі витрати, пов'язані з виконання митних процедур в Польщі несе Покупець, в Україні – Постачальник.

8. Умови здавання товару

8.1. Здача товару відбувається на складі у м.Краків, Польща.

8.2. Після відвантаження товару Постачальник зобов'язаний направити Покупцю по факсу копії товарно-транспортної накладної (CMR), TIR-CARNET, рахунки-фактури, відвантажувальних специфікацій та сертифікату походження EUR 1.

8.3. Документи, які забезпечують сертифікацію якості товару зазначені в пункті 4.2-4.3.

9. Упакування і маркування

9.1. Вся продукція поставляється відповідно до каталогів виробника.

9.2. Товари повинні відвантажуватись в експортній упаковці для транспортування усіма видами транспорту, яка відповідає характеру обладнання яке постачається

9.3 Упаковка повинна забезпечувати безпеку вантажу від усякого роду пошкоджень і корозії при перевезенні його усіма видами транспорту з урахуванням можливих перевантажень в дорозі а також довгострокового зберігання.

9.4. Вартість упаковки і маркування врахована у загальній вартості цього Контракту.

10. Форс-мажорні обставини

10.1. У разі настання форс-мажорних обставин (пожежа, повінь, землетрус, епідемія, військові дії) терміни поставки, передбачені в цьому Контракті, відповідно відсуваються на час дії цих обставин остільки, оскільки вони значно впливають на виконання вчасно всього Контракту або його частини , що підлягає поставці після їх настання.

10.2. Постачальник зобов'язаний негайно сповістити Покупця про початок і про закінчення дії форс-мажорних обставин, що перешкоджають виконанню Контракту, причому це повідомлення має бути підтверджено місцевої торговою палатою. У випадку, якщо в слідстві форс-мажорних обставин прострочення у поставці складе більше шести місяців, Покупець має право відмовитися від виконання всього Контракту або його частини.

11. Санкції та рекламації

11.1. За недотримання встановлених в цьому Контракті термінів оплати або відвантаження Товару винна сторона зобов'язана сплатити штраф іншій стороні в розмірі 0,1% від вартості простроченого до відвантаження Товару за кожен день прострочення.

11.2. Розмір штрафу, обумовленого п. 8.1, не може перевищити 10% від загальної суми цього Контракту.

11.3. У разі розірвання цього Контракту винна сторона сплачує іншій стороні компенсацію у розмірі вартості витрат, понесених Стороною щодо виконання обов'язків за цим Контрактом.

11.4. Строк пред'явлення рекламацій по кількості отриманого Покупцем Товару становить 10 днів з моменту його отримання, за якістю - протягом гарантійного строку на отриманий Товар.

11.5. Сплата штрафу не звільняє винну сторону від подальшого виконання зобов'язань за цим Контрактом.

11.6. У разі якщо Покупець не сплачує Постачальнику протягом трьох місяців з дня підписання цього Контракту суму першого платежу (п. 7.1), Постачальник має право відмовитися від виконання цього Контракту, повідомивши про це Покупця в 15-денний термін.