Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
SMP контрольна.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
2.14 Mб
Скачать

19

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ „ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”

Облік і звітність суб’єктів малого підприємства методичні рекомендації і завдання

для виконання контрольної роботи

для студентів заочної форми навчання

спеціальності 8.050106 «Облік і аудит»

Затверджено

на засіданні кафедри обліку та аналізу

Протокол № 1 від 31 серпня 2009 р.

Львів - 2010

Облік і звітність суб’єктів малого підприємництва: Методичні рекомендації і завдання для виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання спеціальності 8.050106 «облік і аудит» / Укл.: М.В. Ольшанська, Л.М. Пилипенко, Т.М. Бойчук. – Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010. – 55 с.

Укладачі Ольшанська М. В., канд. екон. наук, доц.,

Пилипенко Л.М., канд. екон. наук, ст. викл.

Бойчук Т. М., асисит.

Відповідальний за випуск: Чубай В. М., канд. екон. наук, доц.

Рецензенти: Алєксєєв І.В., док. екон. наук, проф.

Хом’як Р.Л., канд. екон. наук, доц.

Вступ

Метою виконання контрольної роботи з курсу “Облік та звітність суб’єктів малого підприємництва” є закріплення набутих теоретичних знань студента з дисципліни, методики та методології обліку на окремих ділянках виробничо-господарської діяльності суб’єктів малого підприємництва, а також здобуття практичних навичок ведення обліку зі застосуванням первинних документів, спрощеного плану рахунків, регістрів обліку та формування звітності.

Завданням контрольної роботи є опанування обліку суб’єктів малого підприємництва, ефективного застосовування здобутих теоретичних знань на практиці, зокрема при використанні спрощеного плану рахунків та заповненні відповідних регістрів обліку.

У результаті написання контрольної роботи студент повинен знати основні відмінності та особливості ведення обліку в суб'єктів малого підприємництва, методику використання спрощеного плану рахунків, регістрів обліку, складання податкової та фінансової звітності.

Структура контрольної роботи

Контрольна робота з складається з:

  • титульного аркушу;

  • змісту роботи;

  • вступу;

  • теоретичної частини (три теоретичні питання);

  • практичної частини (тестові завдання та задача);

  • висновків;

  • списку використаної літератури;

  • додатків.

Титульний аркуш оформляється згідно встановлених стандартів. Він повинен містити номер залікової книжки та номер варіанту контрольної роботи (додаток А).

Зміст роботи повинен відповідати нумерації теоретичної та практичної частин в тексті контрольної роботи.

У вступі студент коротко наводить характеристику роботи, актуальність здійсненого дослідження. Обсяг вступу 1-2 повні сторінки.

Теоретична частина передбачає опрацювання теоретичного матеріалу з відповідних літературних та законодавчих джерел. Відповіді на теоретичні питання повинні засвідчити знання студента не лише основної, але і додаткової літератури. Обсяг викладу кожного теоретичного питання – 3-5 сторінок машинописного тексту.

Практична частина передбачає відповідь студента на 5 тестових завдань згідно варіанту роботи, розв’язок задачі та заповнення форм податкової і фінансової звітності.

Висновки студент формує на підставі досліджених теоретичних питань та розв’язку практичного завданн. Обсяг висновків 1-2 повні сторінки.

Список використаної літератури повинен містити фактично використані законодавчо-нормативні документи та економічну літературу, посилання на які студент наводив при написанні контрольної роботи. Спочатку наводиться Закони, нормативи, положення та інструкції, методичні рекомендації, а потім наукова та навчальна література.

Додатки в контрольній роботі повинні відповідати поставленому завданню та оформлятися як продовження роботи на подаль­ших її сторінках. Кожний додаток починається з нової сторінки. У правому верхньому кутку над назвою додатка малими буквами з першої великої друкують слово "Додаток..." і велика літера української абетки, наприклад "Додаток А", "Додаток Б".

Додатки необхідно позначити послідовно, відповідно до букв алфавіту, за винятком букв Г, Є, І, ї, Й, О, Ч, Ь.

Якщо документ складається з декількох аркушів, то перший з них оформлятиметься вищевказаним способом, на другому з них в правому верхньому кутку потрібно зробити надпис "Продовження додатка А", якщо аркушів більше двох - цей надпис роблять на кожному з них, на останньому зазначають - "Закінчення додатка А".

У змісті кваліфікаційної роботи окремо наводять назва кожного додатка та номер сторінки, на якій він розміщений.

Перед додатками необхідно вставити чистий аркуш з надписом по центру "ДОДАТКИ", який також нумерують. Надпис роблять великим жирними прописними літерами 14 шрифту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]