Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Історія кохання.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
28.72 Кб
Скачать

Аналіз літературно - музичного вечора як колективної творчої справи « Любов'ю дорожити вмійте»

1. Підготовчий етап

30.01.2012 року були зібрані учні 10-А класу і я запропонувала їм на вибір такі теми виховних заходів: « Свято родини», «Рідне місто» , « Рідне місто» і літературно-музичний вечір « Любов'ю дорожити вмійте». Діти обрали останній.

31.01.2012 провелося зібрання колективу учнів з метою розподілу завдань. За бажанням були розподілені ролі: 1-й ведучий  Гольштейн Уляна, 2-й ведучий  Павлів Аліна, 1-й учень  Слончак Світлана, 2-й учень - Піщевський Павло, 3-й учень - Детківська Ірина. Відповідальними за привітання призначилися Пугач Катерина, сідлецька Юлія та Киричук Дмитро. За проведення ігор і танців  кучер Анна, Марчук Наталія, Сільченко Антон, за оформлення класної кімнати  Шавня Леонід, Бонюк Олена, Рибінська Аліна та Губенко Марія. Відповідальні за техніку – Івасюк Артем та Тигина Богдан.

13.02. 12 пройшла репетиція заходу та запрошення гостей. 14.02. 2012 учні зі мною оформили класну кімнату.

2. Проведення КТС 15.02.2012 р. (сценарій наявний).

3. Підсумковий етап

До проведення літературно-музичного вечора юнаки та дівчата поставилися із зацікавленням і сумлінням. Всі активно брали участь як у його підготовці, так і в проведенні. Ніхто не залишився не задіяним. Проявили інтерес і відвідали захід також і батьки, дідусі і бабусі учнів.

Діти із задоволенням приносили картинки, фотографії по темі заходу. Кучер Анна і Павлів Наталія навіть склали і продекламували власні вірші про любов. А батько Побережного Дмитра під супровід гітари заспівав пісню і розказав власну історію кохання. Панувала невимушена, дружня атмосфера, тому всім було дуже цікаво і приємно брати участь у такому заході. Прозвучали заклики вірної, жертовної любові. Отже наш літературно-музичний вечір видався не тільки розважальним, але й повчальним і корисним.

Загалом підготовка і сам вечір пройшли добре, без особливих хвилювань та недоліків. На кожному етапі робота з дітьми була організована і побудована на колективних справах. Булои присутні 6 гостей – рідних учнів. Зауважу, що діти, батьки яких відвідали захід відчували себе впевненіше і розкутіше.