Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РНП ОВ юля.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
26.08.2019
Размер:
63.9 Кб
Скачать
  1. Оформлення проходження практики

Після закінчення проходження навчальної практики студент зобов’язаний подати керівнику практики наступну документацію:

  • щоденник проходження практики;

  • звіт про проходження навчальної практики;

  • характеристика студента від керівника практики установи (організації).

Щоденник для проходження практики студент отримує від керівника практики коледжу.

Щоденник є основним документом студента під час проходження практики, в якому студент веде короткі записи про виконання програми практики.

Раз на тиждень студент зобов'язаний подати щоденник на перегляд керівникам практики від коледжу та підприємства.

Після закінчення практики щоденник має бути переглянутий керівником практики від установи (організації) і підписаний; складений відгук про практику і все видано студенту в остаточно оформленому вигляді.

Звіт про проходження практики повинен відповідати змісту програми практики та оформлений на стандартних аркушах формату А4 (210х297) і включати:

  1. Титульна сторінка (див. додаток).

  2. Інструкція студента-практиканта.

  3. Вступ.

  4. Зміст звіту.

  5. Текстова частина.

  6. Висновки.

  7. Список використаної літератури.

  8. Додатки.

Звіт з практики оформлюється згідно з вимогами діючих стандартів документації. На останній сторінці студент повинен поставити підпис і дату його написання. Звіт може бути виконаний від руки або надрукований за допомогою комп’ютера на одній стороні. Текстова частина повинна бути обсягом не менше 25 сторінок машинописних аркушів. Лист повинен мати поля зі всіх чотирьох сторін. Розмір лівого, верхнього і нижнього полів – не менше 20 мм, правого – не менше 10 мм.

Текст звіту, а також усі формули виконуються чорнилом одного кольору. Використання декількох чорнил допускається тільки в графіках та рисунках. Текст звіту повинен складатися з розділів, підрозділів і пунктів. Розділи нумеруються арабськими цифрами. Підрозділи також нумеруються арабськими цифрами і розділяються крапкою. Після розділів і підрозділів крапка не ставиться. Структурні елементи "ВСТУП", "ВИСНОВКИ", "СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ", "ДОДАТОК" не нумеруються. Заголовки розділів розміщуються посередині рядка, друкуються великими літерами. Наприкінці заголовка крапка не ставиться. Кожен розділ звіту починається з нової сторінки. Нумерація сторінок звіту повинна бути послідовною з першої до останньої сторінки. Першою сторінкою є титульний лист, але він не нумерується. Номери сторінок проставляються арабськими цифрами в правому нижньому куті сторінки без крапки. Додатки і список використаної літератури включаються в загальну нумерацію.

Цифровий матеріал, який міститься в звіті рекомендується оформляти у вигляді таблиць. Таблицю розміщують після першого згадування її в тексті. При переносі таблиці заголовок можна не повторювати, над таблицею розміщаються слова "Продовження таблиці" із указівкою номера. Таблиці нумеруються в межах розділу арабськими цифрами. Слово "Таблиця" і її номер пишуть з абзацу над таблицею. Кожна таблиця повинна мати заголовок, який розміщають після слова "Таблиця 1.2 – Класифікація основних документів".

Оформлений щоденник разом із звітом студент повинен здати керівнику практики коледжу. Без заповненого і затвердженого щоденника практика не зараховується.